May 10, 2014

Με εντολή Θεού


Το δυνατό της "όπλο" ρίχνει στη μάχη των εκλογών η ΝΔ, ακούσαμε. Κι αυτό είναι ο πρωθυπουργός Σα(χλα)μαράς. Το άκουσα και κόντεψα να τρελαθώ. Στη ΝΔ θεωρούν δυνατό "όπλο" τον Σα(χλα)μαρά! Ίσως επειδή στο Μουσείο της Ακρόπολης μιλούν με την καλαματιανή προφορά, από την εποχή που ο λεγάμενος ήταν υπουργός Πολιτισμού...

Αυτόν που ερωτηθείς από πολίτη ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή αν έχει δουλέψει ποτέ, απάντησε ότι είχε στην Αμερική πιτσαρία. Τον ίδιο που σε ερώτηση δημοσιογράφου για ποιο πράγμα θα μπορούσε να διαβεβαιώσει τους Έλληνες που υποφέρουν τόσα από τα μέτρα, θεώρησε σωστό να δεσμευτεί με στόμφο ότι σε ένα χρόνο από τότε όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν WiFi. Στη ΝΔ θεωρούν δυνατό "όπλο" αυτόν που από σούπερ αντιμνημονικός στην αντιπολίτευση, έγινε σούπερ μνημονιακός όταν κέρδισε τις εκλογές.

Αυτό το "όπλο" της ΝΔ είναι το ίδιο που κάθε φορά που έπρεπε να ψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο της τρόικα, εκβίαζε τους βουλευτές του με ακατάσχετη καταστροφολογία. Και μετά την ψήφιση από τους εκβιαζόμενους βουλευτές, μιλούσε για σωτηρία της Ελλάδας. Μέχρι την επόμενη ψηφοφορία.

Το "όπλο" της ΝΔ είναι τόσο δυνατό, που αποδέχτηκε την απόλυση από τον αδελφό του και πρόεδρο του Κολλεγίου, της καθηγήτριας που έπιασε το γυιό του να αντιγράφει. Αυτό το "ακαταμάχητο όπλο" ήταν που ψήφιζε τον ένα νόμο μετά τον άλλο με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, παραβιάζοντας ασύστολα το Σύνταγμα.

Αυτό το "όπλο" της ΝΔ είναι και τόσο "θαρραλέο", που όταν αποκαλύφτηκε ότι ο έμπιστός του και φίλος του Μπαλτάκος συνομιλούσε με το πρωτοπαλίκαρο της ναζιστικής συμμορίας Κασιδιάρη, προσποιόταν ότι δεν γνώριζε τον Μπαλτάκο. Είναι τόσο "θαρραλέο", που παρανόμως μετατόπισε κατά μία εβδομάδα τις Ευρωεκλογές, ώστε αυτές να συμπέσουν με τις επαναληπτικές Αυτοδιοικητικές, γιατί τότε αναμένεται η αποχή να είναι αυξημένη και ελπίζει να γλιτώσει την εκλογική συντριβή.

Αυτό το γελοίο υποκείμενο που υποδύεται τον πρωθυπουργό θεωρούν δυνατό τους "όπλο" στη ΝΔ. Ίσως να έχουν επηρεαστεί όλοι από τη λεκτική αμετροέπεια και τις πομφόλυγες του Βενιζέλου. Στενός τους συνεργάτης είναι άλλωστε... Ή ίσως να τους έδωσε αυτή την εντολή ο Θεός, που συνομιλεί με τον Σα(χλα)μαρά και τον γνωρίζει.



4 comments:

  1. Αυτός ο πολιτικός νάνος που ξαφνικά μας προέκυψε πρωθυπουργός, μας τον φέρνουν οι δημοσκοπήσεις να κονταροχτυπιέται στην πρωτιά με το ΣΥΡΙΖΑ, παρόλα τα ξεπουλήματα που έχει κάνει.
    Βέβαια το ¨πολιτικός νάνος¨ είναι δική μου άποψη που μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Να είναι δηλαδή πολιτικός γίγαντας στα μάτια ενός νάνου λαού.
    Μένει να αποδειχτεί…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διερωτώμαι κι εγώ για το ίδιο πράγμα. Τείνω όμως, από αυτά που διαβάζω και ακούω, στο δεύτερο.

      Delete
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΤΟΜΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΟΥΛΙΚΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΖΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ,ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ......ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει όντως αποδειχθεί ότι είναι επικίνδυνος, ακόμη και ως πιτσαδόρος. Το να τον "μαυρίσουν" όμως οι πατριώτες του με την "προοδευτική" σκέψη και νοοτροπία, για τις οποίες φημίζονται, μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...