May 18, 2014

Κάντε κάτι να σωθούμε...

 

Η χθεσινή απαγόρευση από τον Μιχελάκη του δημοψηφίσματος, που οργανώνεται σήμερα από 11 δήμους στη Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο τον πανικό της κυβέρνησης. Μια μεγάλη συμμετοχή στο δημοψήφισμα και το πιθανότατο έως βέβαιο καταδικαστικό αποτέλεσμα για την πρόθεση της κυβέρνησης, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Μιχελάκη στην απόφαση πανικού να απαγορεύσει το δημοψήφισμα. Συμμάχους στην απαγόρευση ο υπουργός Εσωτερικών βρήκε τη διαπλοκή με πρώτα συγκεκριμένα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτήρισαν το δημοψήφισμα παράνομο και, ως εκ τούτου, χωρίς νόημα.

Ο Σα(χλα)μαράς έφτασε να πάει απρόσκλητος στην Ιερά Σύνοδο, την ώρα που αυτή συνεδρίαζε. Πήγε για να ζητήσει προφανώς "θεϊκή" δήλωση στήριξης για τις εκλογές. Αν παρ' όλα αυτά τα αποτελέσματα σήμερα δεν του αρέσουν, προβλέπω ότι από αύριο θα πετά βελάκια στη φωτογραφία του Τσίπρα που έχει επί τούτω απέναντι από το γραφείο του. Είναι σαν να λέει "κάντε κάτι, οτιδήποτε για να σωθούμε".


ΥΓ. Σε λίγες μέρες θα μπορέσω να σας διηγηθώ με αποδείξεις κάτι που έγινε σήμερα το πρωί μεταξύ κάποιων γνωστών σας πρωταγωνιστών.

Πηγή φωτό: ΑΠΕ - ΜΠΕ



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...