May 4, 2014

Νέα Ελλάδα my ass


Σε μια νέα Ελλάδα αναφέρεται ο πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ψυχάρειο ΒΗΜΑ. Επιτίθεται ως συνήθως στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι συνεχίζει να μιλά για κρίση ενώ την έχουμε ξεπεράσει. Ότι τον κατηγορεί ως ακροδεξιό, ενώ αυτός έβαλε στη φυλακή την ηγεσία της ΧΑ. 

Μάλλον πρέπει να είχε πάρει κάτι ο Σα(χλα)μαράς πριν γράψει το άρθρο. Γιατί δεν μπορείς να μιλάς για το τέλος της κρίσης, όταν συνεχίζουν να πεθαίνουν ανασφάλιστοι άνθρωποι, όταν το success story κορνιοποιείται σε κάθε δωρεάν διανομή τροφίμων. Δεν μπορείς να μιλάς για το τέλος της κρίσης, όταν δίνεις το 17% του πλεονάσματος ενώ είχες υποσχεθεί το 70%. Όταν η ανεργία είναι στο 27%.

Και δεν μπορείς να υπερηφανεύεσαι γιατί η ηγεσία της ΧΑ μπήκε στη φυλακή μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, ενώ επί χρόνια έκλεινες τα μάτια σου στα έργα και τις ημέρες της ΧΑ επειδή είχαν σαν στόχο κυρίως μετανάστες, για τους οποίους τρέφεις τα ίδια ακριβώς αισθήματα με τη ΧΑ, όπως έχεις πει σε δημόσιες δηλώσεις σου, αναφερόμενος στην "ανακατάληψη των πόλεων από τους μετανάστες". Άσε τον Μπαλτάκο που ήταν στενότατος συνεργάτης σου και ταυτόχρονα συνομιλητής του διωκόμενου βουλευτή της ΧΑ, του γνωστού κουραδόμαγκα Κασιδιάρη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην κυβέρνησή σου και το κόμμα έχεις ανθρώπους όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης, γνωστοί φασίστες και οι δύο με "πλούσια" ιστορία. Ούτε η παρουσία του Πλεύρη, άλλος φασίστας αυτός, στο ψηφοδέλτιο του Σπηλιωτόπουλου, του εκλεκτού σου για τη Δημαρχία της Αθήνας είναι τυχαία. Γιατί ούτε ο Πλεύρης θέλει τζαμί στην Αθήνα. Αυτός έχει πει ότι θέλει οι μετανάστες στην Ελλάδα να ζουν μια κόλαση. Και ότι το πρόβλημα της μετανάστευσης θα λυθεί μόνον αν υπάρχουν νεκροί μετανάστες.

Ο Σα(χλα)μαράς φτιάχνει τη μαύρη Ελλάδα που οραματιζόταν όταν έσπαγε τζάμια στην Καλαμάτα ως "παιδί" του Αβέρωφ. Τη μαύρη Ελλάδα που ήθελε όταν μιλούσε για αίμα και τιμή σε συνέντευξή του στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Σας θυμίζει μήπως κάτι αυτό;


2 comments:

  1. Τι παίρνεις αν διασταυρώσεις τον Σαμαρά με ένα καλαμάρι ;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ενα Σαχλαμάρι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστό, αν και η απάντηση θα μπορούσε να ήταν επίσης "έναν Κασιδιάρη".

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...