June 5, 2014

Τόση μαυρίλα, ούτε στην Κατοχή...


Η μαυρίλα της Κατοχής που είχε καλύψει όλη τη χώρα, ήταν οι δωσίλογοι που συνεργάζονταν με τους Γερμανούς και οι κουκουλοφόροι που κατέδιδαν σε αυτούς τους πατριώτες που μάχονταν εναντίον των κατακτητών. Μετά το τέλος του Εμφυλίου και με τη βοήθεια των Άγγλων αρχικά και των Αμερικανών στη συνέχεια, οι δωσίλογοι και οι κουκουλοφόροι χαρακτηρίστηκαν αντιστασιακοί και όσοι πολέμησαν πραγματικά τους Γερμανούς αντικοινωνικά στοιχεία. Αυτοί κατέλαβαν όλα τα "πόστα" και μας κυβερνούν από τότε, οι ίδιοι και οι απόγονοί τους.

Κι ερχόμαστε στο σήμερα που αποδεικνύεται πιο μαύρο. Τα αρνητικά αποτελέσματα των εκλογών θορύβησαν την κυβέρνηση. Αμέσως άρχισαν οι "καλοθελητές" να προτείνουν πού πρέπει να απευθυνθεί η ΝΔ για να αυξήσει το ακροατήριό της. Και όλοι έδειχναν προς την ακροδεξιά. Με πρώτο και καλύτερο το γνωστό συνομιλητή του Κασιδιάρη, τον Μπαλτάκο.

Τη μέρα που είχε αποφασιστεί η επανεμφάνιση στη Βουλή των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ, η κυβέρνηση αποφασίζει το κλείσιμο της Βουλής, κάτι που γνώριζαν μόνο οι βουλευτές της ΧΑ. Στην ομιλία του ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι συζητούσε μαζί τους ο γνωστός μοντέρ Μουρούτης και άλλοι δύο υπουργοί. Ο Παππάς αποκάλυψε ότι του είχε εκμυστηρευτεί ο Άδωνις πως θα προτιμούσε ο γυιός του στα 16 να είναι Χρυσαυγίτης και όχι Συριζαίος ή κομμουνιστής.

Αυτά δεν πρέπει να εκπλήσσουν κανένα γιατί είναι γνωστό το ακροδεξιό παρελθόν του ίδιου του Σα(χλα)μαρά, ο οποίος επέλεξε να έχει δίπλα του τον Άδωνι, τον Βορίδη, τον Μουρούτη, τον Μπαλτάκο, τον Φαήλο και τον Λαζαρίδη. Η κυβέρνηση αυτή, με άλλα λόγια, έχει την ακροδεξιά στην κεφαλή της και στο τρόπο σκέψης της. Γι' αυτό χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί τη ΧΑ για να παραμείνει στην εξουσία. Γι' αυτό στηρίζει την κυβέρνηση η ΧΑ, ψηφίζοντας υπέρ των εφοπλιστών, υπέρ της εξόρυξης στις Σκουριές και γενικά, υπέρ όλου του εσμού των φίλων της κυβέρνησης. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των αστυνομικών ψηφίζει ΧΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι δύο απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού είναι πλέον ευρωβουλευτές της ΧΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι χθες εντός της Βουλής διαδήλωσαν οι αστυνομικοί της φρουράς των Χρυσαυγιτών βουλευτών. Οι δύο υπουργοί, ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος, έχουν δηλώσει ότι μετά από σχετικές έρευνες δεν εντοπίστηκαν στα δύο σώματα σχέσεις με τη ΧΑ...

Με το κλείσιμο της Βουλής, η κυβέρνηση πετυχαίνει την εκ νέου αναβολή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για το θέμα Μπαλτάκου, που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πετυχαίνει επίσης να μη συζητηθεί η αίτηση άρσης ασυλίας του Μιχελάκη, για χρηματισμό από διωκόμενο επιχειρηματία.

Συνένοχη σε αυτά είναι και η δικαιοσύνη. Ο τρόπος που "λειτουργεί" είναι αυτός που επιτρέπει να γίνονται όλα αυτά. Η έλλειψη Συνταγματικού δικαστηρίου επέτρεψε στην κυβέρνηση να διοικεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, παραβιάζοντας κατάφωρα το Σύνταγμα.

Είναι ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος με το νόμο του περί "ευθύνης" υπουργών έχει την αποκλειστική ευθύνη που μένουν ατιμώρητοι οι καταχραστές του Δημοσίου. Είναι ο ίδιος ο οποίος με άλλο δικό του νόμο φρόντισε να απαλλάξει τον εαυτό του από πιθανές ευθύνες για την ενίσχυση των τραπεζών.

Και σε όλα αυτά, προσθέστε και εκείνους που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΧΑ, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της μαυρίλας που έχουν επιβάλει πάνω σε αυτή τη χώρα.2 comments:

 1. Mε μαύρισες και μένα με αυτά που γράφεις,
  μα δεν μπορώ να πω οτι δεν ειναι αληθινές οι διαπιστώσεις σου.
  Exεις δίκιο κι οταν γράφεις ετσι νηφάλια μας βάζεις σε σκέψεις.
  Αυτο το κλείσιμο Βουλής, μεγάλη πουστιά, εχουν γίνει τερατώδεις παραγραφές με αυτο και οπωσδήποτε η Δικαιοσύνη εχει ευθύνες μεν,
  παρ'ολα αυτά ειναι υποχρεωμένοι οι δικαστές οταν βρούν ενδείξεις ενοχής πολιτικών, να κάνουν πάσα την υπόθεση στη Βουλή !
  Η οποία Βουλή και ξεπλένει αμαρτίες παιδιών της με νόμους, ξανα νόμους, τροπολογίες και άλλα όμορφα στη συνέχεια.
  Με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνει κάποιο Δικαστήριο απαλλαγμένο τελείως απο τη Βουλή, με κάποιο τρόπο πρέπει να διαμορφωθεί μία πολιτική ζωή όπου οι πολιτικοί δεν θα παράγουν μαυρίλα !
  Για αυτούς έγραψα κι εγω χτες το απόγευμα.
  Ο σχωρεμένος ο παππούς μου με παράπονο έφυγε, μικρασιάτης διωγμένος και ουτε καν στα 83 του οι πολιτικοί δεν ειχαν αλλάξει -παρα μόνο προς το χειρότερο.
  Λαμόγια, καταδότες, δοσίλογοι, αρπάχτρες, ψεύτες και ανίκανοι.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Δεν σε "μαύρισα" εγώ Τζονάκε, είναι η ακροδεξιά κυβέρνηση που μας μαυρίζει. Και το Δικαστήριο που λείπει είναι το Συνταγματικό. Αυτό δεν θα επέτρεπε σε καμιά κυβέρνηση να νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, επειδή φοβάται την ψήφο των βουλευτών της.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...