June 10, 2014

Οι βάρβαροι είναι εδώ!


Ώδινεν η κυβέρνηση και έτεκτε υπουργικό συμβούλιο 46 μελών. Αμετακίνητοι ο Βενιζέλος του 8% με την Ελιά, ο Αβραμόπουλος, ο Μητσοτάκης, ο Χρυσοχοΐδης, ο Βρούτσης, ο Μανιάτης,  ο Σταμάτης, ο Αθανασίου, ο Βαρβιτσιώτης και η Κεφαλογιάννη. Υπουργός Οικονομικών το στέλεχος του Λάτση και σύμβουλος του Σημίτη την "ένδοξη" εποχή, ο Γκίκας Χαρδούβελης. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τον υπέδειξε ο Στουρνάρας. Επί της ουσίας, δηλαδή, θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η ίδια πολιτική, αυτή που οδήγησε στο "success story". Υπουργός Ανάπτυξης ο επιτυχημένος για τα ΜΜΕ και διώκτης του GUARDIAN, Νίκος Δένδιας.

Υπουργός Εσωτερικών ο Αργύρης Ντινόπουλος, βουλευτής και πρώην δήμαρχος Βριλησσίων. Ως μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά, κατακεραύνωνε τον Βενιζέλο για τα υποβρύχια. Από την εποχή που ήταν Δήμαρχος χρωστά πολλά χρήματα στον τύπο των βορείων προαστίων. 

Υπουργός Παιδείας ο "οροθετικός" και προστάτης της υγείας της ελληνικής οικογένειας, ο Λοβέρδος. Υπουργός ΠΡΟΠΟ ο Κικίλιας. Χειρουργός ορθοπεδικός, ίσως κατάλαβει αυτός γιατί με 30 βαθμούς Κελσίου οι μπάτσοι της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ συνεχίζουν να καλύπτουν τα πρόσωπά τους με τις μπαλακλάβες. Κάποιοι πάντως λένε ότι θα βάλουν συναγερμό στους σκύλους φύλαξης που έχουν. 

Υπουργός Υγείας στη θέση του Άδωνι, ο φίλος και ομοιδεάτης του, ο τσεκουροφόρος Βορίδης. Ο Σα(χλα)μαράς προφανώς έκρινε ότι στους ανθρώπους που εργάζονται στην Υγεία δεν αρκούν πλέον οι τσιρίδες, αλλά χρειάζεται το τσεκούρι.

Ως κορυφαία χαρακτηρίζεται η επιλογή της Σοφίας Βούλτεψη για τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου. Θα αναβιώνει πλέον καθημερινά στις τηλεοράσεις το remake της μαντάμ Σουσού. 

Όσοι λοιπόν ανησυχούσαν τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους, ας ησυχάσουν. Οι βάρβαροι είναι εδώ και είναι χειρότεροι.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...