June 13, 2014

Άλλαξε ο υπουργός κι εσύ το ίδιο ξύλο τρως...


Με την ανάληψη του υπουργείου ΠΡΟΠΟ από τον Κικίλια, κάποιοι άρχισαν να αστειεύονται λέγοντας ότι θα αγοράσουν σκύλο, ή ότι θα βάλουν συναγερμό στο σκύλο που ήδη έχουν, σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την απειρία του Κικίλια. Σε μια μέρα μέσα όμως ο Κικίλιας τους διέψευσε όλους μέσω των ΜΑΤ στο υπουργείο Οικονομικών.

Τα ΜΑΤ επιβεβαίωσαν ότι είναι ανεξέλεγκτα κομπλεξικά άτομα, γιατί έτσι τα θέλει η κυβέρνηση του ακροδεξιού Σα(χλα)μαρά. Διότι είσαι κομπλεξικός και άνανδρος όταν χτυπάς γυναίκα. Γιατί είσαι κομπλεξικός και άνανδρος όταν χτυπάς κρατώντας το γκλομπ ανάποδα ή με σιδερογροθιά.

Είναι λάθος να ρωτάτε αυτά τα υποκείμενα για τις μάνες τους. Γιατί οι γονείς τους είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά και πίστευαν στις ίδιες "αξίες", έτσι τους γαλούχησαν με τη συγκεκριμένη αγωγή.


Ο δε Κικίλιας θα συνεχίσει την "ένδοξη" παράδοση του Παπουτσή και του Δένδια. Διέταξε ΕΔΕ για τον μπάτσο των ΜΑΤ που χτύπησε από πίσω στο κεφάλι μια καθαρίστρια. Να θυμίσω ότι οι υπουργοί ΠΡΟΠΟ έχουν διεξάγει δεκάδες ΕΔΕ, χωρίς ποτέ να υπάρξει αποτέλεσμα. Να θυμίσω επίσης ότι ο Δένδιας ανακοίνωσε μετά από έρευνα που έκανε, ότι δεν βρέθηκαν σχέσεις αστυνομικών με τη ΧΑ! Ο Κικίλιας δεν θα προβληματιστεί για τη σημειολογία του να φορούν κάποιοι αστυνομικοί  μέσα από το κράνος μπαλακλάβα με 32 βαθμούς Κελσίου. Όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι κάποιοι από αυτούς να βρουν τον "δάσκαλό" τους.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...