July 22, 2014

Όταν η Βουλή έγινε "θερινή"


Οι θερινοί κινηματογράφοι προβάλλουν συνήθως τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα, ή νέες παραγωγές. Λέγαμε ότι κάτι "έγινε θερινό" εννοώντας ότι περίπου καταστράφηκε. Ήρθε όμως το καλοκαίρι του 2014 και η ακροδεξιά κυβέρνηση για να γίνει και η Βουλή "θερινή".

Ο Σα(χλα)μαράς έκλεισε τη Βουλή νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχε σοβαρό κοινοβουλευτικό έργο. Και άρχισε η λειτουργία των θερινών τμημάτων. Σε αυτά η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση ό,τι πιο αντιδραστικό, πιο αντισυνταγματικό, πιο βρόμικο. Έφερε και ψήφισε το νομοσχέδιο για τη "μικρή ΔΕΗ" και πρόκειται να φέρει το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς. Αποφάσισε ο Σα(χλα)μαράς να φέρει αυτά τα πολύ σοβαρά θέματα στα θερινά τμήματα, γιατί γνώριζε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν από την ολομέλεια, ενώ μπορεί να ελέγξει απολύτως τη σύνθεση των θερινών τμημάτων ώστε να μην υπάρξουν "ατυχήματα".

Δεν μας έφταναν όσα περνάμε τα τελευταία χρόνια, έμελλε να δούμε και αυτό με την ακροδεξιά κυβέρνηση, να γίνεται η Βουλή "θερινή" και να προβάλλει το χειρότερο έργο...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...