July 24, 2014

Το ΠΑΣΟΚ και η "ευαισθησία" του


Στο ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα, ατυχώς γι' αυτούς, δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελαν και οι συνεχείς διαψεύσεις του σα(χλα)μαρικού success story, τους αναγκάζουν να σκέφτονται ότι δύσκολα θα αποφύγουν τις εκλογές το φθινόπωρο. Αντιλαμβάνονται επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μην πιάσει το 3%, οπότε θα μείνει εκτός Βουλής. Αυτό ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και την πόρτα της δικαιοσύνης.

Με αυτά τα δεδομένα, αποφάσισαν να κάνουν τους τρελούς. Έτσι τώρα ανακάλυψαν ότι διαφωνούν με την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, την οποία όμως έχουν ψηφίσει. Προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ένα ευαίσθητο "πρόσωπο", λες και είναι εύκολο να ξεχάσουμε τι περνάμε εξ αιτίας τους. Γιατί αυτοί δανείζονταν ασύστολα για να δημιουργούν τους κομματικούς στρατούς τους, ώστε με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ να κερδίζει τις εκλογές. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς πλούτιζαν κλέβοντας. Από όλους αυτούς η δικαιοσύνη βρήκε μόνον τον  Τσοχατζόπουλο και κάποιους δικούς του παρατρεχάμενους.

Και όταν προέκυψε η κρίση, βρήκαν τρόπο να αποπληρώσουν τα προηγούμενα δάνεια, παίρνοντας  νέα και οδηγώντας τους ανθρώπους στην εξαθλίωση, μειώνοντας μισθούς και συντάξεις και οδηγώντας 1,5 εκατομμύριο στην ανεργία.

Όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα εμφανίζεται όλο και πιο "ευαίσθητο". Επί της ουσίας όμως, θα πρόκειται για τον φόβο του πολιτικού πριν τη φυλακή.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...