September 25, 2016

Πηγαίνουμε στο διάολο με οδηγό την Παναγία


Από την πρώτη στιγμή που ενέσκηψαν στον Ελλαδικό χώρο οι χριστιανοί προσπάθησαν να εξαφανίσουν οτιδήποτε είχε σχέση ή παρέπεμπε στην αρχαία Ελλάδα. Ετσι οι περισσότερες εκκλησίες έχουν χτιστεί πάνω στα ερείπια αρχαίων ναών. Η χώρα δεν έχει αποκτήσει ακόμη κτηματολόγιο γιατί αντιδρά η εκκλησία, η οποία κατέχει τεράστιες εκτάσεις που τις παραχώρησε στην εκκλησία η Οθωμανική Πύλη με χρυσόβουλα. Προφανώς οι παπάδες έκαναν αντίσταση στους Οθωμανούς, σύμφωνα με αυτά που λέει ο αρχιεπίσκοπος και για τιμωρία οι Οθωμανοί τους χάριζαν εκτάσεις.

Είμαστε στον 21ο αιώνα και ο υπουργός Παιδείας μιας ευρωπαϊκής χώρας αποφασίζει να αλλάξει  τον τρόπο που διδάσκονται τα θρησκευτικά στα σχολεία. Και η εκκλησία αποφάσισε να κάνει αντάρτικο. Γιατί άλλο οι Οθωμανοί, άλλο οι Ναζί και ο άλλο ο Φίλης. Αυτόν δεν θα τον ανεχθούμε. Τώρα πραγματικά αμφιβάλλω αν υπάρχει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα μάθημα θρησκευτικών όπως αυτό που υπάρχει στην Ελλάδα. Μαζί με τους παπάδες "πήραν τα όπλα" όλοι οι θεόπληκτοι νεοδημοκράτες και ο γελοίος Τέρενς Κουίκ, ο οποίος δήλωσε " Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς και το έχουμε και στην ιδρυτική μας διακήρυξη. Προχωράμε με οδηγό την Παναγία. Είμαστε δίπλα στο πλευρό της Εκκλησίας". Αυτοί είναι οι εταίροι του Τσίπρα στην κυβέρνηση. Οι θεόπληκτοι των άλλων κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου, λουφάζουν  για να μην εκτεθούν.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν γίνεται ο διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας. Μα ποιός θα τον κάνει, ο Τσίπρας με τους θεομπαίχτες των ΑΝΕΛ; Οι κυβερνήσεις που υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους άγια φώτα και λείψανα πεθαμένων; Η ΝΔ του Σα(χλα)μαρά, του Κούλη, του Αδωνη και του Στυλιανίδη; Η χώρα αυτή δεν έχει σωτηρία. Πορεύεται στο διάολο με οδηγό την Παναγία.


4 comments:

  1. Προφανώς θεωρείται απο πολλούς Ψεκανελ και μη, σίγουρο, οτι όπου κι αν πάμε, οτι κι αν γίνει, θα μας σώνει η Παναγία επειγή είμαστε ωραίοι :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς Τζονάκε! Κι επειδή έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι είμαστε ευλογημένη χώρα, πηγαίνουμε μονίμως από το κακό στο χειρότερο, με τελικό προορισμό το διάολο.

      Delete
  2. ευγε σου !! η Πλύση εγκεφάλου που υπέστη ο λαός μας είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΈΨΙΜΗ,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί η πλύση είναι με κεφαλαίο "Π", έγινε με ευλογημένο σαπούνι;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...