June 29, 2007

Κυβέρνηση – Πάρνηθα 5-0




Σήμερα το πρωί, την ώρα που έβγαζα από το πόδι μου τ’ αγκάθια του χθεσινοβραδινού αχινού, άκουγα ραδιόφωνο. Κι άκουσα την Κύρα Αδάμ να διηγείται την παρακάτω ιστορία, στην οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας:


«Την Τετάρτη 27/4 στις παρυφές της Πάρνηθας προς την πλευρά της Βοιωτίας και των Δερβενοχωρίων, ένας πυλώνας της ΔΕΗ (η περιοχή είναι γεμάτη από τέτοιους) αρχίζει να πετάει σπίθες. Κάποιες από τις σπίθες πέφτουν στο έδαφος που είναι γεμάτο φρύγανα (γιατί να μην είναι; Ποιος θα το καθαρίσει;) Σε πολύ λίγο τα φρύγανα πιάνουν φωτιά. Ένα πυροσβεστικό όχημα από το κοντινό χωριό φτάνει αμέσως. Με τη διαφορά ότι οι μάνικές του δεν λειτουργούν. Οι κάτοικοι έχουν βέβαια ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πρώτη στιγμή. Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα που έφθασαν λίγο πριν νυχτώσει, έκαναν δύο ρίψεις νερού και έφυγαν. Η συνέχεια είναι γνωστή.»

Ο Πολύδωρας είπε ότι στα Δερβενοχώρια δεν έγιναν ρίψεις νερού από τα αεροπλάνα λόγω των πυλώνων και του φόβου γενικευμένου black-out. (Βλ. σχετικό post με τίτλο "Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ" της 3/4/07). Ιεράρχησαν, δηλαδή, το ηλεκτρικό ρεύμα από το να μην καεί η Πάρνηθα, πραγματικά Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ πρασίνου της Αττικής.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πολύδωρας δήλωσε ότι υποπτεύεται εμπρησμό στην Πάρνηθα λόγω των πολλών διαφορετικών εστιών που άναψαν ταυτόχρονα!

Εάν ο Πολύδωρας, εκτός από επικίνδυνος, δεν είναι και χοντροπολύδωρας, τότε όλοι εμείς είμαστε πολύδωρες.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...