June 30, 2007

Επικοινωνία του κώλου


 
Στις 13 Μαρτίου 2007 ο Καραμανλής δήλωνε:

«Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εφαρμόζουμε το εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.» Τη δήλωση αναδημοσίευσε η χθεσινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.


Η Πάρνηθα αποτελεί άλλη μια αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση της ανικανότητας και της βλακείας που χαρακτηρίζει αυτήν την κυβέρνηση συνολικά. Προσπαθώντας να ανατρέψει αυτήν την εικόνα ο Καραμανλής συγκάλεσε χθες στις 6.30 το πρωί σύσκεψη στο Μαξίμου. Βγαίνοντας ο Πολύδωρας, όταν ρωτήθηκε τι τους είπε ο πρωθυπουργός, απάντησε: «Μας ζήτησε να κάνουμε άριστη κατανομή των δυνάμεων και να υπερβάλλουμε εαυτούς.»

Μα είναι δυνατόν να συγκαλεί σύσκεψη ο πρωθυπουργός για να πει στους υπουργούς του τέτοιες κοινοτυπίες; Γιατί δεν τους είπε και ότι το τσιγάρο σκοτώνει;



Την Πέμπτη το βράδι, την ώρα που η Πάρνηθα καιγόταν, ο Πολύδωρας ήταν στην Άμφισσα (έτσι έκρινε) σε μια εκδήλωση για την ανασύσταση της αγροφυλακής. Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε:

"…εθνική συνείδηση που θέλει τη ματιά του αετού, την υπομονή του βοδιού, την αναπόληση της παλιάς αξιακής μετάγγισης που μας έκανε η γιαγιά μας, την αναπόληση της αγροτοκτηνοτροφικής κοινωνίας και των αξιών που παρήγαγε..."
Προσθέτω «θέλει και τον πιο επικίνδυνα μαλάκα υπουργό.»

Τις συνέπειες από την καταστροφή της Πάρνηθας θα τις «νοιώσουμε στο πετσί μας» πολύ σύντομα.


Η φωτογραφία είναι από το blog «Νέα χωρίς φίλτρα φελλού.»

1 comment:

  1. Mε άλλα λόγια ο πολύδωρ έκανε αναδρομή στα παλαιά καλά δεξιά μεσαιωνικά χρόνια, να'ναι καλά που μας προστατεύει ο ανθρωπάκος.
    Μάλιστα δήλωσε οτι θα "εφαρμοστεί το μοντέλο Χαλκιδικής" στην Πάρνηθα !
    Δηλαδή τίποτα, αφου τίποτα σχεδόν δεν εχει γίνει απο πέρισι στην Χαλκιδική. Ακόμα ενα έγκλημα που ΘΑ μπαλώσουν με εγκληματική δράση του ΤΙΠΟΤΑ.
    Αρκει να βγούν κυβέρνηση.
    Α, και να κερδίζει ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω.
    Α, μην ξεχάσω, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για καλή αντιμετώπιση πυρκαγιών.
    Το είδαμε, δεν το είδαμε πόσο καλή ;;;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...