July 17, 2007

Spa, τζακούζι και θέα



Για να στοιχειοθετηθεί ένα έγκλημα, πρέπει πάντοτε να βρεθεί κίνητρο. Στη περίπτωση του Υμηττού το μεγαλύτερο κίνητρο είχε και έχει η εκκλησία. Που θέλει να φτιάξει συνεδριακό κέντρο στον Καρέα. Και πιέζει με νύχια και δόντια την κυβέρνηση για να της παραχωρήσει την έκταση. Και επειδή οι άνθρωποι της εκκλησίας, όπως όλοι ξέρουμε, είναι βράχοι ηθικής, είναι πολύ πιθανό πίσω από τη χθεσινή φωτιά να βρίσκεται η εκκλησία. Η οποία θα μπορούσε να κάνει το συνεδριακό της κέντρο με τα spa και τα τζακούζι στη Μονή Πεντέλης, που έχει καταπατήσει μια τεράστια έκταση στο βουνό. Αλλά δεν θέλει. Προτιμά τον Καρέα που έχει καλύτερη θέα.

Όπως πάει το πράγμα (και αν μπορούσε) ο Καραμανλής ούτε το Μάρτιο του 2008 θα έκανε εκλογές. Κατά πως φαίνεται, στην Ελλάδα δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο όρθιο. Πώς να πάει σε εκλογές ο άνθρωπος; Τώρα άρχισε και η Μαριέττα, η γυναίκα που γέννησε – μετά τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά – τον ανδρικό πόθο, να αντιγράφει τον Πολύδωρα.

2 comments:

  1. Λες να έχουμε ρασοφόρους εμπρηστές, ή απλά έβαλαν άλλους που και αυτούς τους βολεύει ο αποχαρακτηρισμός δασικών εκτάσεων ;
    Μήπως το ίδιο θέμα ειναι που εμποδίζει και την δημιουργία της Περιφερειακής Οδού Υμηττού ;
    Μήπως, μήπως, μήπως....
    Μα γιατι άραγε είμαστε τόσο καχύποπτοι ; τι μας κάνει να είμαστε ;
    Ο κόσμος εχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του σε Ιερατείο και κυβερνήσεις. Ο καθένας κάνει οτι μπορεί μόνος του πλέον.

    ReplyDelete
  2. Θα αστειεύεσαι. Ξέρεις παπάδες που δουλεύουν; Ο Χριστόδουλος όταν μπήκε στο νοσοσκομείο ήταν 124 κιλά!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...