May 16, 2008

Flectere si nequeo, Acheronta movebo*

Η κατάσταση δεν παίζεται πλέον. Με την ικανότατη και αποτελεσματικότατη κυβέρνηση, πηγαίνουμε απ’ το κακό στο χειρότερο. Μετά τον ΟΤΕ έρχεται η σειρά των λιμανιών και των ΕΛΤΑ. Πιστεύω ότι αν η κυβέρνηση Καραμανλή βρισκόταν στη μαύρη ήπειρο δύο αιώνες πριν, στην Αφρική δεν θα είχε μείνει μαύρος ούτε για δείγμα. Θα τους είχαν πουλήσει όλους για δούλους, μη υπάρχοντος ΟΤΕ.

Στο ίδιο πλαίσιο, ακόμη ένας δικαστικός είχε την επιφοίτηση και ζήτησε τη δίωξη της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Κάτω από τη φωτισμένη ηγεσία και το παράδειγμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Επειδή εγώ έχω μάθει τη λάσπη να την πατάω, φεύγουμε για Σέριφο.

Αλλά η θάλασσα είναι πολύ κρύα κι έχει τις γνωστές συνέπειες:

 
 
* Σπάρτακος

17 comments:

  1. Μην το λες δυνατά και σ΄ακούνε αλλά και οι ημέτεροι λευκοί καλά ...σκύβουν.

    ReplyDelete
  2. @Monahikos Likos: Οσφυοκάμπτες γίναμε Λύκε. Ή θα αλλάξουμε, ή θα πάρουμε εσύ τα βουνά κι εγώ τις θάλασσες.

    ReplyDelete
  3. Κυριε Καραμανλη,πρωθυπουργε της Ελλαδας!!!Ειμαστε παλιοι ψηφοφοροι του κομματος σας απο την εποχη του αειμνηστου θειου σας!Μονοκουκι ριχναμε δαγκωτο στην Καραμανλοοικογενεια σας!Και το μονο που ζητησαμε δεν ηταν ο διορισμος στο δημοσιο,αλλα να μας προστατευετε εμας και τις εκλογικες μας περιφερειες απο καθε κακο.Εσεις ομως φανηκατε ανικανος περισυ το καλοκαιρι να μας προστατεψετε ,τοσο εσεις , οσο και ο υπερανικανος,αρχιαχρηστος υπουργος δημοσιας ταξης και προσωπικης λεκτικης του ασυναρτησιας, ο κ. Βυρων,που εσεις διορισατε σε αυτο το υπουργειο!Δυστυχως λοιπον,ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω οτι απο τουδε και στο εξης δεν μπορουμε πλεον να ψηφιζουμε το κομμα σας,εφοσον πλεον εχουμε νεκρωθει και αποτεφρωθει.Αυτη η επιθανατια κραυγη ενος ακραιφνους ψηφοφορου σας,ελπιζω να σας συνετισει και να σας φερει στο φιλοτιμο να εγκαταλειψετε παραυτα τη χωρα,μηπως μεινει και καμια πετρα ορθια στη θεση της σε αυτην!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΟΥ Θ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ!!!!!Με μισος!!!!ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ!!!!!Και κατι αλλο ανικανοι κυβερνωντες:οι εκλογικες περιφερειες μας ειναι τα δαση,εκει ζουμε εμεις τα δεντρα,αλλα εσεις μας καψατε!!!....Και μετα μιλουσατε για ασυμμετρες απειλες,μικροκλιματα και στροβιλισμους του αερα!!!Εσεις οι αμετροεπεις, εσεις οι !@#$%^&**&^%$#@!Ανικανοι ακομα και να σωσετε τα δαση μας απο τους εμπρηστες ,παλιορεζιληδες της κυβερνησης!!!!!......ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ!!!!!

    ReplyDelete
  4. Εγώ πάλι με την κατάλληλη παρέα (σαν αυτή της φωτογραφίας ) όχι Σέριφο αλλά και στα Γιούρα πάω.

    ReplyDelete
  5. @De profundis: Δεν με εκπλήσσεις. Ξέρω τί γεροπόρνος είσαι...

    ReplyDelete
  6. Είναι κρύα η θάλασσα ..βλέπω!

    ReplyDelete
  7. @swell καλησπέρα, δε λέω...ικανότατη κυβέρνηση, θα γινόταν άριστος πωλητής ο Καραμανλής. Επειδή όμως το εμπόριο έχει γίνει σήμερα δουλειά, κυρίως, νταβατζήδων, υποστηρίζω ότι ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να τα κάνει όλα μπουρδέλο.

    ReplyDelete
  8. Δεν ήξερα ότι η Σέριφος έχει τέτοιες αμμουδιές...

    ReplyDelete
  9. Παιδια έχω αρχίσει να πιστεύω τον Λιακόπουλο!!!! Δεν εξηγείτε αλλιώς με κάτι μας ραντίζουν για να μένουμε απαθέστατοι με ύφος χάνου ε? Πείτε μου ναι και ότι δεν φταίω 100% εγώ.

    ΥΓ¨Τελικά με τον Ζαχόπουλο βαρέθηκες να περιμένεις και την κάνεις για νησάκι, Μπράβο και μας αφήνεις τους υπόλοιπους μόνους στη σκοπια......και χωρίς καφε :(((

    ReplyDelete
  10. Swell, μηπως ξέρεις πόσους τόνους απο αυτες τις μαγικές κρέμες πρέπει να βάλω για να γίνω σαν την Θεά της φωτογραφίας;;;
    Και ρε παιδιά, αν ο Θεος είναι ...άδικος, δεν θα είναι ο Καραμανλης;;;;

    ReplyDelete
  11. @Greek rider: Έχει τέτοιες, έχει κι από τις άλλες...

    @Katerina: Θα ρωτήσω και θα σου πω. Την ερώτησή σου περί θεού, τη θεωρώ λογική.

    ReplyDelete
  12. Με τα σχόλια για κρέμες και ραντίσματα, πήγε αλλού ο νους μου...

    ReplyDelete
  13. Πήρες εσύ τις μισές θάλασσες, ο Λύκος τις άλλες μισές και μ' αφήσατε δω χάμου να κοιμάμαι σαν το βόδι. Δε φταίτε εσείς. Το αφεντικό μου τα φταίει...

    ΥΓ. Πλάκα κάνω! Καλά να περνάς και μπι σέιμ μπακ! Φιλιά!

    ReplyDelete
  14. Re den poulaei kai tin Kibernisi se Germanous o Koramalis na teleionei to panigiri.....!!!

    To koritsaki Germanida einai???
    xi xi xi

    ReplyDelete
  15. Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!

    @Lily: Καλομελέτα και θα γίνει κι αυτό. Το "κοριτσάκι" είναι Ελληνίς μέχρι το κόκκαλο. Από τις κακουχίες όμως μοιάζει με Γερμανίδα.

    ReplyDelete
  16. @Koptoraptou: Δες το θετικά. Ο ύπνος κάνει καλό στην επιδερμίδα. Δες και την κοπέλα στη φωτογραφία.

    ReplyDelete
  17. @Paratiritis: Δεν μ' είχες συνηθίσει σε δεστραμμένα σχόλια από την πλευρά σου.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...