May 2, 2008

Otenet my ass


Στις 21 Απριλίου έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για παροχή γραμμής ADSL. Χθες τηλεφώνησα στο στοιχειωμένο 1242, για να μάθω γιατί δεν είχε συνδεθεί ακόμη. Αυτό που έμαθα όμως, είναι ότι θα μπορέσουν να μου πουν πότε θα συνδεθεί μετά από 10 εργάσιμες μέρες!

Αυτά συμβαίνουν όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι λιγοστοί. Το αιώνιο πρόβλημα του ελληνικού δημοσίου. Οι λίγοι δημόσιοι υπάλληλοι – γιατί οι πολλοί κάνουν κοπάνα - που δουλεύουν αγόγγυστα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Το βράδυ, που στο ελληνικό δημόσιο έρχεται στη μιάμιση το μεσημέρι. Επικίνδυνες καταστάσεις.


16 comments:

  1. παρολα αυτα,ο ΟΤΕ παραμενει η πιο αξιοπιστη λυση για adsl...

    ReplyDelete
  2. Τώρα δηλαδή θα μας παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση ο ΟΤΕ;
    Μήπως θα υπάρχει περισσότερη ανακατοσούρα με τα χίλια δυο αφεντικά και προέδρους και υπευθύνους;

    ReplyDelete
  3. Ε, μπορεί να σκέφτηκαν
    "για να κάνει στις 21-Απρ. αυτός την αίτηση, κάτι θέλει να μας πεί. Ας τον παιδέψουμε λίγο"
    Η πλάκα ειναι που σκέςφτομαι να αλλάξω κι εγω να πάω σε ΟΤΕ, αλλα την πολλή αναμονή δεν την αντέχω.
    Υπομονή Swell.

    ReplyDelete
  4. Πλέον τα παράπονα σας στη Deutschetelekom.

    ReplyDelete
  5. @Πρέζα TV: Αν ο ΟΤΕ είναιη πιο αξιόπιστη λύση, φαντάζομαι τις άλλες εταιρίες... Για την ON(OFF) ξέρω από σένα.

    @Wert01gf: Τώρα θα γίνει της Γερμανίδας εργαζομένης στο λιμάνι του Αμβούργου.

    @Τzonakos: Tί υπαινίσσεσαι με την ημερομηνία; Και γιατί εσύ (ειδικά) δεν είσαι στον κρατικό φορέα;

    @Monahikos Likos: Από πότε μεταμορφώθηκες σε γερμανικό ποιμενικό, εσύ ένας Λύκος;

    @Paratiritis: Δηλαδή τώρα θα πρέπει να μάθουμε Γερμανικά; Και δεν έχω, γαμώτο, τις καλύτερες εντυπώσεις από τις Γερμανίδες... Άσε που στα ελληνικά είχαμε πρόβλημα να συνεννοηθούμε με τους υπαλλήλους του ΟΤΕ. Φαντάσου τί θα γίνει με τα γερμανικά.

    ReplyDelete
  6. Δεν είναι θέμα δημόσιου ,οι ιδιώτες που υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι τρις χειρότεροι γιατί χωρίς επενδύσεις και προσωπικό πανε να κάνουνε δουλειά .Είχα κάνει αίτηση στην FORTHNET Για ADSL αρχές Φεβρουάριου και μου το συνέδεσαν τέλος Απριλίου ,άσε που έχω συνεχεία πρόβλημα με τον router και χάνω ξαφνικά τη γραμμή ,άσε που αλλά γράφει το manual και άλλα γράφει το site τους σχετικά με το configuration .

    OTE και πάλι ΟΤΕ έχει την καλύτερη υποδομή αλλά είναι και ακριβότερος.

    Μην πέφτουμε στην παγίδα που μας στήνουν και να κατηγορούμε συνεχεία το Δημόσιο τομέα. Οι τράπεζες είναι ιδιωτικές, τα super market είναι ιδιωτικά ,η ακτοπλοΐα είναι ιδιωτική είμαστε ευχαριστημένοι από αυτούς? Η μας έχουν ξεσκίσει και δεν μιλάει κανείς.
    Α συγνώμη ξέχασα και την ιδιωτική τηλεόραση.

    ReplyDelete
  7. @De profundis: Εκτός από την ιδιωτική τηλόραση σου διέφυγε και ο τομέας της εκπαίδευσης. Ιδιωτικά σχολεία και μπουρδέλα - κι αυτά ιδιωτικά είναι.

    ReplyDelete
  8. Τα ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΨΟΓΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Π@Τ@Ν@

    ReplyDelete
  9. @De profundis: Πάντοτε υποκλινόμουν στους επαΐοντες. Πολλώ μάλλον στους έχοντας και την έξωθεν καλή μαρτυρία! Υποκλίνομαι λοιπόν.

    ReplyDelete
  10. ρε Θηρίο, έπιασες το 1242; Πασχιζω γυρω στους 2 μηνες να το πιάσω!

    ReplyDelete
  11. @Cynical: Ναι, κατάφερα να το πιάσω μαζί με το Μάη. Στις 9 το πρωί της Πρωτομαγιάς!

    ReplyDelete
  12. Καταλάβατε από τη δικογραφία του σκανδάλου SIEMENS στην Γερμανία αυτό που ήξεραν πολλοί από τους ανώτατους υπαλλήλους του ΟΤΕ. Από το 1998 ως το 2006 4 διαφορετικές διοικήσεις του ΟΤΕ λαδώνονταν αγρίως για να υπερκοστολογουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΟΤΕ. ΟΙ μόνοι που δεν φταίνε είναι οι τηλεφωνήτριες και οι λίγοι τεχνικοί του ΟΤΕ. Κάποτε και στην Ελλάδα οι εισαγγελείς πρέπει να αρχίσουν να ρωτούν ανώτατα στελέχη με βίλλα στην Εκάλη 3-4 εκατ. ευρώ,ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.!
    ξΈΡΕΤΕ βέβαια ΟΛΟΙ ποιός πλήρωνε τα υπερκοστολογιμένα λαδάκια, δείτε το πάγιό σας......

    ReplyDelete
  13. @Dionysos: Ο κόσμος το 'χε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Να δεις ότι (και πάλι) κανείς Νεοδημοκράτης ή Πασόκος δεν θα εντοπιστεί από την εισαγγελική έρευνα. Γιατί η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Μπορεί, στη Ζιμπάμπουε...

    ReplyDelete
  14. olo griniazeis swell. Ena feggari prospathousame epi dio (2) evdomades dio (2) atoma na bgaloume grammi. Proi, mesimeri, vradi. Otan telika kapoios to sikose, to theorisame thavma. Gi'afto na pas na tous zitiseis AMESOS signomi gia tin disfimisi sou. ftou sou! :)

    ReplyDelete
  15. Φίλτατε Swell ω ναι μπο΄ρω κι εγώ να σε διαβεβαιώσω με τη σειρά μου οτι ο ΟΤΕ είναι και θα παραμείνει η πιο αξιόπιστη λύση τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.
    Μετά απο μια εξάμηνη εργασία στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της χνετ μπορώ να πω οτι βιάζεσαι...
    Σε άλλους παρόχους δεν καταχωρείται η αίτηση σου στο σύστημα πριν συμπληρωθεί ένας μήνας κι αν είσαι τυχερός. Υπήρχαν περιπτώσεις που για να καταχωρηθεί η αίτηση τους περνούσαν και 2 μήνες. Και να σου επισημάνω οτι η προθεσμία των χχ εργασίμων ημερων αρχίζει να τρέχει αφου περαστεί η αιτηση σου στο δίκτυο.
    Αλλά και όταν με το καλό ολοκληρωνόταν η ενεργοποίηση σου στα 24 Mbps ποτέ δεν ήξερες τι σου ξημέρωνε. Προσωπικά σε μια 8ωρη βάρδια λάμβανα 100-120 τηλεφωνήματα με παράπονα!
    Στον ΟΤΕ τώρα Τετέρτη τηλεφώνησα και ζήτησα αναβάθμιση απο 2 σε 4 Mbps και την Παρασκευή το router συγχρόνιζε με 4 mbps!!!

    Bella Ciao

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...