June 12, 2008

Ας αρχίσουν τα όργανα…


Στο δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος και ο Άκης. 4 ανεξόφλητα τιμολόγια της SIEMENS στο όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου, βρήκε ο εισαγγελέας. Θαύμα – θαύμα. Ο μεγάλος Άκης τα ‘παιρνε! Αυτός που είπε ότι μεγάλη αριστερά χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει. Τουλάχιστον ο Κυριάκος, ως γνήσιο τέκνο της πονηρής και μυρωδάτης νυφίτσας, έσπευσε να ξοφλήσει τα δικά του τιμολόγια, όταν είδε ότι έσφιγγαν τα πράγματα. Ο πρίγκηψ Άκης όμως, εκτός των άλλων είναι και γύφτουλας. Δεν φρόντισε να πληρώσει τα τιμολόγια. Όχι ότι επί της ουσίας θα άλλαζε κάτι. Όπως δεν άλλαξε για τον Κυριάκο. Ο οποίος ανακρινόμενος σκληρά και ανελέητα από δημοσιογράφους του κύρους του Χατζηνικολάου, δεν έπεισε κανέναν. Άλλωστε ο Άκης μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει στα χέρια του ισόποσα τιμολόγια.

Τώρα για να καταλάβετε τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, ο Άκης έχει δικό του μηχανισμό μέσα στο κόμμα, που τον υποστηρίζει. Παλιότερα, ο γραμματέας της νεολαίας ήταν δικό του «παιδί». Σήμερα το «παιδί» είναι βουλευτής. Συγχαρητήρια στο «όλον» ΠΑΣΟΚ!

Η διαφθορά διαπερνά οριζόντια και τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έχουν βγάλει κι απ’ τη μύγα ξύγκι. Για τέτοιους ιδεολόγους πρόκειται. Η αποθέωση της αλητείας. Όποιος δεν το βλέπει, είναι απλά θεότυφλος ή ηλίθιος. Διαλέξτε…

Ο Γιωργάκης δεν το ‘ξερε; Δεν ήξερε τι εστί Τσοχατζόπουλος; Όταν ήταν κοινό μυστικό. Όπως και για πολλούς άλλους «επιφανείς» Πασόκους. Απλά δεν τόλμησε να συγκρουστεί μ’ αυτό το άρρωστο κατεστημένο στο κόμμα του. Δεν ξέρω, μπορεί να φοβόταν ότι αν άρχιζε τις διαγραφές αυτών που τα ‘παιρναν, δεν θα ‘μενε κανείς… Περιμένετε να δείτε τώρα που θα φτάσει το ποσοστό του «κανένα», στην ερώτηση «ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό». Τα όργανα άρχισαν. Παίζουν το άσμα «γκρέμιστα, γκρέμιστα».

26 comments:

  1. Πως το είχε πει ο Παπαντωνίου;
    Για το σοσιαλισμό σύντροφοι όλοι αγωνιζόμαστε...

    ReplyDelete
  2. Bέβαια, ο Παπαντωνίου ήταν ανέκαθεν επιφανές στέλεχος της λογικής του Τσεποχατζόπουλου.

    ReplyDelete
  3. παρ' όλα αυτά, ακόμα και τωρα, συμφωνα με την τελευταια δημοσκοπηση πανω απο το 50% θα τους ξαναψηφιζε. Οταν θα πλησιαζουν οι εκλογες, αυτος ο καραγκιοζολαος θα τους δωσει παλι γυρω στο 80%. Δεν παλευεται η μαλακια.
    Καλημερα swell. Παλι συγχύστηκα

    ReplyDelete
  4. Δεν εχεις άδικο μεν, όμως θα μπορούσες να παραλείψεις την τελευταία παραγραφο που σε κάνει να φάινεσαι οτι και εσυ ακόμα πιστεύεις πως κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ, αρα γίνεσαι σύμμαχος τη Δεξιάς, κατάλαβε το.
    Απο κει και περα ο κάθε Ακης και Γιάννος τον πούλον αμα τα πήραν και να τα δώσουν και πίσω.
    Να καθαρίσει το τοπίο.

    ReplyDelete
  5. Συμφωνώ με το σχόλιο του τζονάκου. Έχεις δίκιο σε ότι έγραψες αλλά η τελευταία παράγραφος απαντά σ΄ αυτούς που ομιλούν για το ότι "όλοι ίδιοι είναι". Ε δεν είναι ίδιοι πως να το κάνουμε. Δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ το ΠΑΣΟΚ ίδιο με τη ΝΔ επειδή στους κόλπους του βρέθηκαν κάποιοι που θέλουν κλωτσιές.

    ReplyDelete
  6. @Cynical: Καλημέρα, συμφωνούμε ότι δεν παλεύεται η μαλακία. Ούτε η ηλιθιότητα. Αύριο θα γράψω Άρλεκιν για να μη συγχυστείς.

    ReplyDelete
  7. @Tzonakos, Zanzibar: Γιατί να την παραλείψω φίλοι μου; O κόσμος το ΄χε τούμπανο. Μόνο ο Γιωργάκης δεν το 'ξερε; Και οι Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Παναγιωτακόπουλος, Κακλαμάνης και λοιπές δυνάμεις της ρεμούλας, δεν είναι κάποιοι Πασόκοι. Είναι επιφανή στελέχη σας που κατά καιρούς κατείχαν υψηλότατες θέσεις. Θα χαιρόμουν να μου πείτε τις διαφορές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  8. Να η ευκαιρία για τον Γ.Α.Π, να απαλλαγεί από όλους αυτούς τους μιζάνθρωπους.
    Αν βέβαια έχει σκοπό να κάνει κάθαρση μέσα στο κόμμα του.
    Αν δεν το κάνει,θα τους βρίσκει συνεχώς μπροστά του, σε ό,τι κι αν λέει, σε ό,τι κι αν κάνει.

    ReplyDelete
  9. Α.F.Marx: Σε πάω στοίχημα Αλού Φάνη, ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, λόγω του χαρακτήρα του. Άλλωστε μιλάμε για πράγματα που ήταν γνωστά χρόνια. Το πιο ωραίο βέβαια, είναι αυτό που κυκλοφόρησε σήμερα: Ο Σημίτης τάχθηκε κατά του δημοψηφίσματος, λένε, για να τραβήξει την προσοχή μακριά από τη SIEMENS, επειδή έχει πληροφορίες ότι στις μίζες της SIEMENS ενέχονται και δικά του πρωτοκλασάτα στελέχη. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην αρχή μιας απότομης και μακριάς κατηφόρας.

    ReplyDelete
  10. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν μεγάλες πλέον διαφορές. Α! ναι, το Πασοκ έχει, λόγω εμπειρίας, την ικανότητα να καλύπτει τις λαμογιές του. Οι άλλοι στην ΝουΔου είναι ηλίθιοι και αποκαλύπτονται.

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι επί ΠΑΣΟΚ, είχαμε αγνά σκάνδαλα, 80s, ενώ τώρα είναι ποιό άγρια τα πράγματα, αυτοκτονίες, καρτέλ, μίζες, πολυεθνικές, κτλ.

    Εν κατακλείδι, ο Γιωργάκης είναι μια χαρά αλλά για καμιά Αμερική Σουηδία, Σκανδιναβία γενικά.

    Εδώ, όσο υπάρχουν μούτρα σαν Μεϊμαράκη, Κεφαλογιάννη μέχρι Λαλιώτη & Τσοχατζόπουλο, + τους νέους εκκολαπτόμενους και πολλά υποσχόμενους νεανίες πολιτικούς, λύτρωση δε πρόκειται αυτή η χώρα να βρει ποτέ.

    Τέλος πάντων, μάλλον βγήκα εκτός θέματος.

    ReplyDelete
  11. @swell καλησπέρα, Ο ΓΑΠ έπρεπε να έχει πλακώσει πολλούς στο ξύλο ήδη.

    Πάντως εκτός από αυτού του είδους την κλεψιά υπάρχει και η άλλη, η πιο σοβαρή, που συμπράττει με τους επιχειρηματίες για να ¨"πηδάνε" το λαό. Η τάξη μεγέθους είναι: πήδημα λαού=1000, απάτες ζίμενς=0.004. Αν τώρα διαμαρτυρόμαστε για τη ζίμενς έντονα φανταστείτε πως θα έπρεπε να αντιδράμε για το 1000.

    ReplyDelete
  12. Και ποιός είναι αυτός ο Κανένας; Δεν είναι σίγουρα διεφθαρμένος;

    ReplyDelete
  13. Swell μου,
    πιστεύω ότι ο λόγος που ο Άκης δεν πλήρωσε έστω και καθυστερημένα τα τιμολόγια είναι ότι οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη γι' αυτόν έχει παραγραφεί ήδη σύμφωνα με το Νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Όσο για τον Κυριάκο προαλοιφεται για μελλοντικός Υπουργός (Περιβάλλοντος μάλλον) και θέλει να μην έχει σκιές, γι' αυτό τα πλήρωσε τελικά, έστω και καθυστερημένα...

    ReplyDelete
  14. @Ptboul: Τρελάθηκες; 100% εντός θέματος είσαι. Τώρα αν παρέλειψες κάποια ονόματα, δεν πειράζει. Πως να τα θυμάται άλλωστε κανείς όλα. Είναι τόσα πολλά...

    ReplyDelete
  15. @Greek rider: Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τη ποσοτικοποίηση που κάνεις. Για μένα ή είσαι Γιάννης Αγιάννης ή Τσοχατζόπουλος και λοιπές δυνάμεις. Τα στραβά μάτια σε επιχειρηματίες είναι το ίδιο κατακριτέο. Άσε που συνήθως υπάρχουν από πίσω (πως το λένε να δεις)... Α, οικοσκευές...

    ReplyDelete
  16. @Wert01gf: Όχι βρε συ. Δεν πρόλαβε ακόμη να διαφθαρεί. Γιατί είναι ο κανένας. Που σημαίνει ότι δεν τον ξέρει κανείς. Ποιός θα τον διαφθείρει λοιπόν;

    ReplyDelete
  17. @Meropi: Έχεις δίκιο. Μου διέφυγε το γεγονός ότι η βουλή που νομοθετεί, απαρτίζεται από Τσοχατζόπουλους. Άρα οι νόμοι είναι tailor-made.

    ReplyDelete
  18. A, xειροτερεύεις, βλέπεις παντού Τσοχατζόπουλους, χαχαχαχα !

    ReplyDelete
  19. @Tzonakos: Δεν φταίω εγώ. Αυτοί υπάρχουν παντού και κυκλοφορούν με διάφορα ονόματα: Μητσοτάκης, Δούκας, Κυριάκος, Λυκουρέζος, Παναγιωτακόπουλος, Σκαρβελάκης, Μωραίτης, Κακλαμάνης (κουράστηκα).

    ReplyDelete
  20. @swell, η ποσοτικοποίηση έχει ως εξής: 10 εκ Έλληνες * χ ποσοστό ευημερία που του στερούν=1000 (υπεραξία επιχειρήσεων), άλλα σκάνδαλα (εξίσου κατακριτέα)=0,004 (για τους πολιτικούς). Το 0,004 είναι κάτι δις ευρώ.

    Αυτό το λέω όχι για να αθωώσω τα τεράστια σε σχέση με εμάς σκάνδαλα των πολιτικών αλλά για να τονίζω ότι η εκμετάλλευση μας από τις επιχειρήσεις και τον καπιταλισμό (με την βοήθεια και σύμπραξη των πολιτικών) είναι ασύλληπτων διαστάσεων.

    ReplyDelete
  21. @Greek rider: Καλημέρα, σ' ευχαριστώ για την επεξήγηση. Δεν διαφωνούμε.

    ReplyDelete
  22. καλημερα Αλσουέλ. Αυτό που θα ηθελα να δω ειναι τι δωράκια εκαναν στους Υπουργους και πολιτικους. Στις πλειστες των περιπτωσεων θα ειναι τιποτε ψυγεια, ψυγειοκαταψυκτες, κουζινες κ.λ.π., οι ξεφτιλισμενοι, φτωχομπινεδιαρηδες. Οι φύλαρχοι στην Αφρική πιο απαιτητικοι θα ειναι. Δεν με νοιαζει που ξεφτιλιζομαστε στα ματια του οποιουδηποτε μικροστελεχους της Siemens, ειναι οτι πουλιωμαστε τοσο φτηνα. Καμια αξιοπρέπεια.

    ReplyDelete
  23. @Cynical: Kαλημέρα Αλσήνικαλ, μην τους χαρακτηρίζεις αναξιοπρεπείς λόγω των προϊόντων που ζητούσαν. Τότε, βλέπεις, δεν υπήρχε το home cinema. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι τις ήθελε τις 4 οικοσκευές ο Τσοχατζόπουλος. Υποπτεύομαι μόνο για τη μία. Τη δώρισε στο τότε αίσθημά του. Την κα τη γνώρισα σε μια εταιρία. Επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω τα καθήκοντά της, όταν γνωριστήκαμε καλύτερα τη ρώτησα τί δουλειά έκανε. Και μου απάντησε "Πουτάνα πολυτελείας".

    ReplyDelete
  24. Και κάτι τελευταίο και πιο σημαντικό, αν γινόταν να βλέπαμε τα πραγματικά λογιστικά βιβλία των όφ σόρ εταιρειών αυτών των κυρίων θα διαπιστώναμε ότι δεν πρόκειται για διαφθορά αλλά για παρακράτος μέγα διαστάσεων με έσοδα το ΑΕΠ χωρών.

    ReplyDelete
  25. Ωραία τα λέτε όλοι!!Τι κάνουμε όμως για να αλλάξει κάτι;Τίποτα απολύτως,τα αναχόμαστε όλα σαν να΄ταν κανονικά!!
    Γιατί δεν γίνεται κάθαρση στα δύο μεγάλα κόμματα;Δεν το καταλάβαμε ακόμα ότι πήραμε την κατηφόρα εδώ και πολύ καιρό;Και ότι το σύστημα δεν θα αντέξει για πολύ;Ποιος θα μας σώσει;

    ReplyDelete
  26. @Υπερμίκης: "Η διαφθορά διαπερνά οριζόντια και τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έχουν βγάλει κι απ’ τη μύγα ξύγκι. Για τέτοιους ιδεολόγους πρόκειται. Η αποθέωση της αλητείας. Όποιος δεν το βλέπει, είναι απλά θεότυφλος ή ηλίθιος". Γι' αυτό δεν κα΄νουν τίποτα τα 2 κόμματα. Και μη ρωτάς ποιός θα μας σώσει. Ό,τι κάνουμε μόνοι μας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...