February 16, 2009

Η αυτογελοιοποίηση


 
Όταν λες πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, όταν η συμβολαιογράφος σύζυγός σου έχει βάλει την υπογραφή της σε δεκάδες ύποπτα (sic) συμβόλαια, από τα οποία κερδίσατε μεγάλες αμοιβές (ή μήπως προμήθειες), όταν κυκλοφορείτε ως ζευγάρι στη ζωή και τις επιχειρήσεις ακόμα ελεύθεροι, επειδή αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη, μην κάνεις τον ψευτόμαγκα λέγοντας ότι θα αυτομαστιγωθείς στο Σύνταγμα, αν στο ζητήσει ο πρωθυπουργός. Αυτογελοιοποιείσαι έτσι.

Δεν θα στο ζητήσει ο πρωθυπουργός. Έχουμε γίνει ήδη θέμα πολλές φορές στα ξένα κανάλια, για κάποιους σαν του λόγου σου. Μη γίνουμε όμως και τελείως τσίρκο... Θα έχετε πιθανότατα την ευκαιρία να μαστιγωθείτε και οι δύο στη φυλακή. Κι εκεί, ξέρεις, τα μαστίγια είναι μεγάλα και σκληρά. Από τη στέρηση.

10 comments:

  1. Πιο πιθανό θεωρώ να με ανακηρύξει η εκκλησία Άγιο παρά ότι θα δω το Βουλγαρακέικο πίσω από τα κάγκελα γι αυτό μην μας καλλιεργείς ψευδαισθήσεις.

    ReplyDelete
  2. Λύκε δεν θα μπορούσες ποτέ να αγιοποιηθείς γιατί ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ReplyDelete
  3. Aναρωτιέμαι αν το πηγάδι του ηθικού τέλματος στο οποίο έχει πέσει η χώρα μας, έχει πάτο. Μήπως και ξανανεβούμε. Αν ναι καλώς, αν όχι; pinta

    ReplyDelete
  4. Μαστίγωμα και μάλιστα δημόσιο, θα θέλουν όλοι αυτοί που θα τον ψηφήσουν στις επόμενες εκλογές.
    Η ντροπή έχει εκλείψει προ πολλού και θα είναι υποψήφιος, και επειδή η μαλακία περισσεύει θα τον ψηφήσουν κι όλας. Να 'στε σίγουροι!

    ReplyDelete
  5. Καλέ; Σάλταρες; Έχουν γεμίσει τα κελιά από πακιστανούς, δεν υπάρχει χώρος λέμε! Να πάνε αλλού!
    Καλημέρες!

    ReplyDelete
  6. Pinta: Αν δεν βρεις πάτο (βυθό), φώναξέ μας να σε βγάλουμε.

    ReplyDelete
  7. @Οι Αθλιοι: Αν μαστιγώναμε και τους και τους δε, θα μέναμε καμιά δεκαριά μόνο για να κρατάμε τα μαστίγια.

    ReplyDelete
  8. @Koptoraptou: Ο Βουλγαράκης, μαθαίνω από πληροφορίες, θα προτιμήσει το εγκαταλειμένο Γκουαντάναμο, γιατί θα πάει εκεί με το φουσκωτό του κι έτσι θα κάνει και το κομμάτι του.

    ReplyDelete
  9. Καραγκιοζιλίκια Βουλγαρέικα. Αν του ζητήσει, τάχα, να αυτομαστιγωθεί, θα το κάνει (ξέρει ότι δεν πρόκειται να του ζητηθεί κάτι τέτοιο). Αν όμως του ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τι θα κάνει??? Θα περπατήσει στα κάρβουνα, σαν τους Αναστενάρηδες????

    ReplyDelete
  10. @Μeropi: Δεν θα μπορούσε να το κάνει. Έχει ευαίσθητα πέλματα. Του τα περιποιείται η μανικιουρίστα της Πετρούλας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...