February 16, 2009

Μάχη μέχρις εσχάτων



Μάχη μέχρις εσχάτων και χωρίς να παίρνουν αιχμαλώτους, γίνεται αυτή τη στιγμή μεταξύ του υπουργού Οικονομίας Παπαθανασίου και του δημάρχου Αθηναίων Κοψοδέντρη. Μαλώνουν για το ποιος θα εσπράτει τα έσοδα, ο δήμος ή το υπουργείο, από τα εισιτήρια στην αρένα που ήδη κατασκευάζεται στην πλατεία Συντάγματος. Η αρένα θα έχει 50.000 θέσεις για θεατές με εισιτήριο. Οι τζαμπατζήδες θα μπορούν να παρακολουθούν από τις ταράτσες των ξενοδοχείων της Βασ. Γεωργίου, αν καταφέρουν να φτάσουν εκεί. Στην αρένα θα γίνονται οι αγώνες «Αυτομαστίγωσης Υπουργών ΝΔ».

Οι διοργανωτές είχαν την έξυπνη ιδέα αυτός που αυτομαστιγώνεται, να υποβοηθείται από άτομο του άλλου φύλου. Έτσι στον πρώτο αγώνα, στην αυτομαστίγωση του Βουλγαράκη, θα συμμετέχει μια αθλήτρια με το όνομα Πελέκη (ελπίζω να το γράφω σωστά). Αυτή θα τον μαστιγώνει με κομμάτι της αλυσίδας του φουσκωτού. Διαγκωνίζονται ήδη MEGA και ΑΝΤΕΝΝΑ για τα δικαιώματα ζωντανής μετάδοσης των αγώνων. Στο ΜEGA έβαλε veto κατά της μετάδοσης ο Πρετεντέρης με την απειλή παραίτησης, αλλά ο διευθυντής ειδήσεων του απάντησε «Ρε δεν 'πα να πετάξεις κανά μπουκάλι καλύτερα;»

2 comments:

  1. @Monahikos likos: Σ' ευχαριστώ Λύκε! Δεν ήξερα ότι άρχισαν οι πρόβες. Αυτό που ακουμπάει ο Βουλγαράκης είναι πάγκος κρεοπωλείου;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...