October 25, 2009

Εγκαβλος Μιχάλης




Οταν έχεις "καταφέρει" να συλλάβεις σαν υπουργός "όλα" τα μέλη μιας "τρομοκρατικής" οργάνωσης που δρούσε "ανεξέλεγκτα" (συγνώμη για τα πολλά εισαγωγικά, αλλά ήταν αναγκαία) στην Ελλάδα από το 1975 έως το 2002, είναι φυσικό να αισθάνεσαι ευτυχής.

Όταν μετά από χρόνια σου αναθέτουν πάλι το ίδιο υπουργείο, αισθάνεσαι ακόμα πιο έγκαβλος. Και φυτεύεις παντού αστυνομικούς. Για την προστασία του πολίτη υποτίθεται. Φαντάζομαι ότι την ίδια άποψη έχουν και όλοι όσοι έχουν περάσει από τα κρατητήρια της αστυνομίας.

Αφού λοιπόν είσαι τόσον έγκαβλος Μιχάλη, δεν νομίζεις ότι πρέπει να μας πεις τί έγιναν τα λύτρα της απαγωγής του Παναγόπουλου; Σαν αντιεξουσιαστής, όπως κι εσύ, ρωτώ.


23 comments:

  1. Μην του βάζεις δύσκολα ρε Σουέλ... αυτός ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έγινε το καλοκαίρι του 2002 και νομίζει πως εξάρθρωσε τη 17Ν...

    ReplyDelete
  2. O Michael αποτελει μεγαλη αξια για την πολιτικη και την Ελλαδα.
    Εχτισε μια αξιοζηλευτη καρριερα .
    Απο ασημαντος επαρχιωτης δικηγορος,καπου στη βορεια ελλαδα, αναμιχθεις με την πολιτικη και κανοντας μεγαλο εργο στο ιδιο υφυπουργειο που εδρασε ο μεγαλος Κουλουρης ,του ανοιξε ο δρομος για να μεγαλουργησει σαν υπουργος επι σημιτη.
    Μετα ηρθαν οι "Βραβευσεις" (συγνωμη,αλλα τα εισαγωγικα ηταν αναγκαια)και τα πηγαινε ελα μετα "headquarters" της συμμαχου (just to know each other).Ετσι ο Μichael απο το χωριο του, εγινε μεγαλος πολιτικος ανηρ.
    Δεν του ειπε ομως κανενας οτι αυτοι οι αναρχικοι, αυτα τα παιδια ,με τα σπασμενα κεφαλια,τα σπασμενα μυαλα και τα σπασμενα ονειρα, θα του σπασουν την μεγαλη καρριερα.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

    ReplyDelete
  3. @Monahikos likos: Θα συμφωνήσω, αυτό νομίζει ο Μιχάλης, αλλά δεν ξέρει ότι αυτά είναι κάλπικα νομίσματα.

    ReplyDelete
  4. @Christos: Ομολογώ ότι δεν θυμόμουνα ότι είχε περάσει από το ίδιο υπουργείο και ο by the way. Φαίνεται ότι το υπουργείο αυτό αποτελεί φυτώριο μεγάλων ανδρών. Να τους βλέπουν οι μουσουλμάνοι κι οι ζαρντινιέρες και να φοβούνται.

    ReplyDelete
  5. Swell εννοω το υφυπουργειο εμποριου τοτε που ο Κουλουρης κυνηγουσε τους μαναβηδες στις λαικες αγορες o Michael ανελαβε και μεγαλουργησε κυνηγωντας και αυτος τους κερδοσκοπους μαναβηδες.Αλησμονητη εποχη !Απορω πως δεν θυμασαι την αρχη της μεγαλης καρριερας του Μicheal.

    ReplyDelete
  6. @Christos: Το κατάλαβα, αυτό εννοούσα κι εγώ. Η επαφή με τα ζαρζαβατικά και τ' αγγούρια διαπλάθει γερούς κι αποφασιστικούς χαρακτήρες. Επιρρεπείς όμως στην ανοησία.

    ReplyDelete
  7. Ειναι κριμα,ομως η θεά να τον υποστηριζει.Ποια θεά ;ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ!
    Καλα εκανες και το σχολιο σου ηταν ευγενικο και χιουμοριστικο,γιατι δεν θα την εβγαζες καθαρη!
    Ειναι ανενδοτη υπερ του Μichael και δεν σηκωνει κουβεντα.!
    She loves to make waves ,almost everybody is at her blog making comments!

    ReplyDelete
  8. Χωρίς γκαύλα δεν κάνεις τίποτα σ΄αυτή τη ζωή. Το είχε πει και η Παξινού.

    ReplyDelete
  9. @Christos: Κρίμα και πολύ περίεργο είναι να τον υποστηρίζει. Μια τέτοια "πένα" να κρύβει τέτοιο κόλλημα. Κόλλημα που εισέπραξα κι εγώ προσωπικά πρόσφατα...

    ReplyDelete
  10. @Tsaousa: Τόχε πει και η Θεοδώρα, όχι η Ντόρα βρε, η άλλη, πριν τη μαζέψει απ' τον ιππόδρομο και τη σπιτώσει ο Ιουστινιανός. Αυτή η κάβλα είναι που οδήγησε πολλούς, πολύ ψηλά.

    ReplyDelete
  11. Swell, δικαιολογημενα η goddess εχει γκαβλες,ειναι νεοτατη οπως αποκαλυψε την ηλικια της και σε ενα σχολιο της στο blog της.
    Ειδες ομως τι κανει η εξουσια και τι μεγαλο αφροδισιακο ειναι!.
    Τετοιο gorgious πλασμα να υποστηριζει εναν ανεκδιηγητο και σοβαροφανη,επαρχιωτη "πολιτικο"
    Συνετισε την ,αφου την ξερεις.!

    ReplyDelete
  12. @Christos: Αν εξαιρέσεις το "κόλλημα" αυτό, εκτιμώ πολύ τη θέση της για τα ζώα. Εχω κι εγώ το συγκεκριμένο "κόλλημα" με τα ζώα. Φαντάσου ότι 2 σκύλοι είναι οι υπεύθυνοι του μπλογκ μου, όπως επιτάσσει ο νόμος.

    Τώρα, για να τη συνετίσω δεν το βλέπω. Ακουσα τα εξαμάξης όταν έκανα χιούμορ με το Γιωργάκη. Θέλω να πιστεύω ότι, σύντομα, θα καταλάβει, όπως και πολλοί άλλοι, τι εστί βερύκοκο.

    ReplyDelete
  13. christos + swell δεν θα το πιστέψετε, αλλά εσείς μιλάτε οχυρωμένοι πίσω από ένα κόμμα, ενώ εγώ πίσω από τον ρεαλισμό.
    Κι ας λέτε το αντίθετο.

    (swell δεν ήξερα ότι αγαπάς κι εσύ τόσο τα ζώα, πολύ χαίρομαι γι αυτό).

    ReplyDelete
  14. @Tsaousa: Πριν χρόνια είχα γνωρίσει στο εξωτερικό έναν Ιταλοαμερικάνο. Σε μια επαγγελματική διαφωνία που είχαμε, όταν θεώρησε ότι είχαν τελειώσει τα επιχειρήματά του, με "κόλλησε" στον τοίχο λέγοντας: "My perception is my reality."

    Xαίρομαι κι εγώ που έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο. Να προσθέσω και κάτι άλλο: Οι σκύλοι μου ψηφίζουν φανατικά πράσινο! Απεχθάνονται τη ζωή στην πόλη και προτιμούν αυτή στην εξοχή. Swell για όλους μας!

    ReplyDelete
  15. Τσαουσα για ποιο κομμα μιλας οτι ειμαι οχυρωμενος.Υπαρχει κομμα του Πανσεξουαλικου Μηδενισμου στην Ελλαδα;Αν υπαρχει τοτε ειμαι οπαδος του .
    Εγω δεν τρελλαινομαι για τα ζωα ,ουτε εχω κανενα κολλημα,αλλα αυτη την στιγμη ταιζω 5 μικρα γατακια . Τι να κανω;
    Σοβαρα τωρα, πιστευω στον Γιωργο οτι ειναι ο καλυτερος απο ολους τους αλλους πολιτικους, παντα το πιστευα και μακαρι να αποδειξει την αξια του.
    swell ,the reality is ,that no matter what, we believe in one and only one ,goddess ,and that is, Tsaousa.!!

    ReplyDelete
  16. @Christos: Yes, we do! And we'll always do...

    ReplyDelete
  17. Ευχαριστώ αγαπημένοι μου, ευχαριστώ...
    Με συγκινείτε.

    swell για την ιστορία, τελικά είχε δίκιο ή οχι για τη δουλειά ο Ιταλός;

    @Christos γιοα πες μας δυο λόγια παραπάνω για το κόμμα σου.
    Επίσης, αφού ταίζεις τα γατάκια, θα σου που κάτι σοφό που προκύπτει από την εμπειρία των ακτιβιστών φιλόζωων: δεν ταίζουμε αδέσποτα αν δεν τα στειρώσουμε πρώτα.
    Και πες, δε σε νοιάζει που σε ένα χρόνο αυτά τα πέντε θα είναι 25 και θα έχουν τουλάχιστον τα μισά κακή ζωή και κακό θάνατο. Το ότι θα τα ταίζεις εσύ, πρέπει να σε νοιάζει!
    Στείρωσε τα . Τα αδέποτα αυτό έχουν ανάγκη πρωτίστως. Τη σωτήρια στείρωση.

    ReplyDelete
  18. @Tsaousa: Για την ιστορία, δεν είχε δίκιο, αλλά ήταν ο international media director της εταιρίας του. Η οποία εταιρία είχε την ίδια (αναμενόμενο) άποψη μ' αυτόν. Την άλλαξαν πριν μερικά χρόνια αφού τον έδιωξαν κι αφού είχαν χάσει κάποια δισεκατομμύρια δολάρια.

    ReplyDelete
  19. Swell δεν θελω να κανω τον εξυπνο αλλα το my perception is my reality,και αλλες θεωριες ,θα σου αποκαλυψω οτι τα διδασκω πολλα χρονια ,τωρα επειδη τα εχω βαρεθει ολα αυτα ,και εχω διαφορα βιβλια πανω στο marketing ,management και PR, αγγλοφωνα και ελληνικα ,αν θελεις μπορω να στα δωσω ,γιατι καταλαβα οτι ασχολεισαι με αυτα τα θεματα. Τωρα οσον αφορα τα γατακια που ανησυχει η Τσαουσα ,προσπαθουσε μια φιλη να πιασει την γατα που τα γεννησε για να της κανει στειρωση και δεν μπορεσε .Αλλα θα τις το πω ,να δουμε τι θα κανουμε με αυτα.Αλλα αφου το θελει η τσαουσα θα επιληφθω του θεματος προσωπικα,αφου καθε επιθυμια της,,ειναι διαταγη .

    ReplyDelete
  20. Swell καλησπέρα.

    Από τα καλύτερα ποστ που έχεις γράψει, ιδίως το κομμάτι με τα εισαγωγικά και το ερώτημα για το που πήγαν τα λύτρα. Ρητορικό ερώτημα βέβαια...

    ReplyDelete
  21. @Christos: Δεν θεωρώ ότι κάνεις τον έξυπνο. Δίδασκα κι εγώ για χρόνια, πριν φύγω στο εξωτερικό. Και χρησιμοποιούσα τότε πολύ κάποια βιβλία του Kotler.

    Η Τσαούσα έχει δίκιο για την στείρωση, εφ' όσον μένεις εντός πόλης. Εγώ μένω σε μια περιοχή εκτός οικιστικού ιστού, μέσα στο πράσινο. Με πολύ λίγους κατοίκους από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Υπάρχουν στην περιοχή πολλές γάτες. Εγώ έχω 6. Πριν χρόνια ρώτησα τον κτηνίατρο για το αν έπρεπε ν' αρχίσουμε να στειρώνουμε τις γάτες. Μου απάντησε ότι δεν χρειαζόταν γιατί θα φρόντιζε η φύση και ο πληθυσμός τους θα έμενε σταθερός. Κι έτσι γίνεται.

    Τα γατάκια που γεννιούνται χειμώνα, σπανίως επιβιώνουν. Ακόμα κι αυτά που γεννιούνται με καλό καιρό, άνοιξη ή καλοκαίρι, πολλές φορές παρουσιάζουν λοιμώξεις ή πνευμονίες και, ό,τι και να κάνεις, δεν σώζονται. Παρ' όλα τα κολλύρια, τις σύριγκες και τα μπιμπερό...

    ReplyDelete
  22. swell ειπες Κotler; που τον θυμηθηκες; δεν θα παραξενευθω αν τον φερουν και φετος στην Ελλαδα για να κανουν καμμια αρπαχτη.Παρεπιπτοντως εχω περασει σαν φοιτητης και απο το πανεπιστημιο που διδασκε στο Σικαγο.
    Τωρα για τα γατακια εχω και εγω την ιδια αποψη με εσενα ,αν ομως μπορεσουμε να κανουμε στειρωση θα ειναι καλυτερα.Οι οδηγιες της τσαουσας πρεπει να εκτελουνται ανευ χρονοτριβων και απαρεγκλιτως.
    Τωρα μαλιστα που η Τσαουσα ειναι στην εξουσια ,δεν θα ηθελα να ο φιλος της να με επικηρυξει!.

    ReplyDelete
  23. @Christos: Nαι, πρέπει να προσέξεις αυτόν τον τύπο. Ιδίως τώρα που έχει πάρει φόρα με τις επικηρύξεις.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...