May 5, 2010

Μερικές ερωτήσεις στο Χρυσοχοΐδη




Ο λαλίστατος και έμπλεος ικανοτήτων και οργής Χρυσοχοΐδης, δεν ήξερε ότι οι τράπεζες στοχοποιούνται πάντοτε στις διαδηλώσεις από τα γνωστά καλόπαιδα, που τα έχουμε δει να βγαίνουν από λεωφορεία της αστυνομίας;   Γιατί δεν τοποθέτησε 3-4 αστυνομικούς έξω από κάθε τράπεζα στο κέντρο; 

Γιατί λειτουργούσε η τράπεζα;  Γιατί δεν είχαν κατεβάσει τα ρολλά;  Οι 3 νεκροί δούλευαν σήμερα, έτσι επειδή απλά το αποφάσισαν οι ίδιοι;  Η τράπεζα είχε έξοδο κινδύνου;  Κι αν δεν είχε, πως της δόθηκε άδεια λειτουργίας;  Φαντάζομαι ότι ισχύει ό,τι ίσχυσε και στην Πετρόλα με τους 15 νεκρούς.  Η πυροσβεστική άργησε να φτάσει εξ αιτίας των διαδηλωτών, ή έχουμε την ίδια ιστορία με το ασθενοφόρο του Αξαρλιάν;

Μιχάλη, έχετε εσύ και οι υπηρεσίες σου τόσο επιβαρυμένο παρελθόν, που πολύ δύσκολα θα πείσεις πρώτα τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών και μετά τον κόσμο.  Oσοι Καρατζαφέρηδες κι αν βρεθούν να υποστηρίξουν εσένα και το ΓΑΠα.



15 comments:

  1. Τώρα αν σε ξεχέσει η άλλη ποιος θα φταίει?
    Τόσες ερωτήσεις μαζεμένες ποιος ΠΡΟΠΟτζής μπορεί να τις απαντήσει...

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Δεν σου κρύβω, ότι σκέφτηκα να γράψω "όσοι Καρατζαφέρηδες και Τσαούσες"...

    ReplyDelete
  3. Σιγά που θα τολμούσες...

    ReplyDelete
  4. Το κακό ξέρεις ποιο είναι, αγαπημένε; Ότι πάνω στους αδικοχαμένους θα γράψει ο κάθε μαλάκας την παπάρα του για να πουλάει αύριο στο περίπτερο, θα κάνει ο κάθε εργατοπατέρας την πολιτικούλα του και θα πάρει μπρος τα δύο άκρα της Βουλής, πωρώνοντας κι άλλο τον κόσμο.
    Καλησπέρα κι από αύριο με αλεξίπτωτα αντί σακιδίου. Μπορεί να χρειαστεί να πηδήξουμε εμείς από κάποιο μπαλκονάκι για να σωθούμε.

    ReplyDelete
  5. Ναι ρε μεγάλε πες μας πως ήταν κι ...εργατικό ατύχημα να μας τρελάνεις τελείως.
    Καλά λίγη τσίπα δεν υπάρχει;

    ReplyDelete
  6. Ανώνυμε δεν ήταν ατύχημα. Ήταν κάτι σαν το ναυάγιο του Σάμινα, μόνο που στη θέση της ξέρας ήταν κάποιοι προβοκάτορες...

    ReplyDelete
  7. @Koptoraptou: Αυτά που λες θα γίνουν, όπως γίνεται πάντα. Για καλό και για κακό, εγώ ετοίμασα το φουσκωτό.

    ReplyDelete
  8. @Αnonymous: Θεωρείς τυχαίο ότι η Πυροσβεστική δεν έχει πει τίποτα ακόμη; Και η επιστολή της εργαζόμενης στην τράπεζα, ούτε αυτή σου λέει κάτι; Το θέμα εδώ δεν είναι αν υπάρχει τσίπα, αλλά στοιχειώδης λογική.

    ReplyDelete
  9. Παιδιά τί να λέμε τώρα; Όλο τα ίδια και τα ίδια;

    Είτε μιλάμε για προβοκάτορες είτε μιλάμε για σπορά τρόμου και φόβου ή για Βγενόπουλους, κόμματα κλπ, έχουμε τελειώσει σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι._

    Ptboul.

    ReplyDelete
  10. Τα πραγματα ειναι τοσο απλα.. ποιος εχασε την τσιπα του για να τη βρει εστω κι ενας απ αυτους που φτασανε τον κοσμο σ αυτη την κατασταση; Εβγαλε κι ανακοινωση ο βγενοπουλος κι αντι να μας πει γιατι μια τραπεζα στο κεντρο χωρις καμια ασφαλεια ηταν ανοιχτη, αρχισε να κανει πολιτικη. Λενε πως απο τοτε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο μα αυτα τα κοπροσκυλα ουτε αυτη τη συγνωμη δε ζητανε..

    ReplyDelete
  11. @Ptboul: Εχουμε τελειώσει όντως. Σήμερα το βράδυ όμως φάνηκε, ότι ο πάτος είναι ακόμη πιο κάτω...

    ReplyDelete
  12. Μεγάλωσαν τα γένια μας η ψυχή μας αλλιώτεψε
    αγριεμένο το σκυλί γαβγίζει τη φωνή του
    βοήθα καλέ μου μη φαγωθούμε μεταξύ μας
    Στίχοι: Κ.Χ Μύρης

    ReplyDelete
  13. Φταίει ο Βγενόπουλος, φταίει η Ένωση Τραπεζών, φταίει ο Χρυσοχοίδης, φταίει η πυρασφάλεια, φταίει η πυροσβεστική, φταίει η άτιμη η ζωή. Όλοι φταίνε.
    Τα παλληλκάρια που έβαλαν τη φωτιά φταίνε καθόλου; Όχι ε;
    Το ήξερα!
    Αυτά έκαναν το καθήκον τους.

    ανωνυμος κι εγώ λοιπόν για να κρίνετε την άποψη κι όχι το πρόσωπο (έτσι για να δυσκολευτείτε λίγο).

    ReplyDelete
  14. Aνώνυμε 13:48, φρεσκάρισε τα ελληνικά σου. Δες προσεκτικά το λήμμα "αδικοχαμένος". Και όταν απαντάς μόνο σου, δεν έχει νόημα να κάνεις την ερώτηση.

    ReplyDelete
  15. Τελευταία φορά που κοίταξα με τα τσάτρα-πάτρα ελληνικά μου, η λέξη "αδικοχαμένος" δεν περιλάμβανε υπόνοιες ή μομφές για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Ξεμπερδέψαμε με το "αδικοχαμένοι";

    Δεν είναι κακό να μιλήσετε έξω απ τα δόντια. Εκτός απο τους τραμπούκους και τους προβοκάτορες υπάρχουν και τα απλά κι ανόθευτα μαλακιστήρια.

    Αν είχαν τοποθετηθεί οι 2-3 αστυνομικοί έξω απο την τράπεζα τώρα θα ήταν "αδικοχαμένοι" οι αστυνομικοί (ή και σκέτα "χαμένοι" διότι να μη ξαχνάμε οτι έχουμε εμφύλιο).
    Η τράπεζα δεν είχε ρολά για να τα καετεβάσει (διατηρητέο γαρ). Προφανώς κακώς ήταν ανοιχτή αλλά επίσης τελευταία φορά που κοίταξα είδα οτι είχε το δικαίωμα να είναι ανοιχτή, όπως και σε απεργία όποιος θέλει έχει το (νόμιμο) δικαίωμα να εργάζεται.

    Κανένα Βγενόπουλο δεν θέλω να υπερασπιστώ, κανένα Χρυσοχοίδη αλλά είναι καιρός να βγάλουμε τα χρωματιστά γυαλιά.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...