July 19, 2010

Όποιος τη νύχτα περπατεί...


 
 
Η δολοφονία ενός δημοσιογράφου παραπέμπει σε τριτοκοσμική, ή θεοκρατική, ή με δικτατορικό καθεστώς χώρα.  Η δολοφονία του Σ. Γκιόλια αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μια τέτοια χώρα.  Με το συμπαθή στην Τσαούσα υπουργό "Προστασίας" του Πολίτη Χρυσοχοΐδη, να περηφανεύεται για το αίσθημα της ασφάλειας που έχει "καταφέρει" να μας εμφυσήσει.

Το ότι κάποιοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα δημοσιογράφο, αποδεικνύει επίσης ότι στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται απολύτως ελεύθερα κυκλώματα εκτελεστών, εμπόρων ναρκωτικών, εκβιαστών και, γενικά, κυκλώματα κάθε εγκληματικής δραστηριότητας που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. 

Το γεγονός ότι όλοι αυτοί μπορούν να κάνουν τη "δουλειά" τους ελεύθερα και χωρίς  κανένα άγχος,  τί άλλο από την αποσύνθεση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης μας δείχνει;    

Το γεγονός ότι ονομάζονταν ή ονομάζονται δημοσιογράφοι ιδιοκτήτες εφημερίδων που όλοι γνωρίζουν ότι έκαναν εκβιασμούς πολιτικών και επιχειρηματιών, δεν δείχνει ότι η δικαιοσύνη εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία;   Αυτό που κατήγγειλε ουσιαστικά και ο Λ. Ρακιντζής και γι' αυτό κλήθηκε σε απολογία από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.  Της "αδέκαστης" κατά τα άλλα δικαιοσύνης.

Ο Σ. Γκιόλιας είχε δηλώσει το Μάρτιο του 2010 ότι φοβόταν για τη ζωή του και ότι ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος (άλλη μία ενσάρκωση της "ηθικής" από το χώρο της "δημοσιογραφίας") τον ήθελε νεκρό.   Οταν αυτός ο χώρος έχει παρουσιάσει "προσωπικότητες" σαν τον Τράγκα, τον Κακαουνάκη, τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Αναστασιάδη, είναι στρουθοκαμηλισμός να απορεί κάποιος με τη σημερινή δολοφονία.


8 comments:

  1. - ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕΣ -

    ReplyDelete
  2. Aν τους πιστεύαμε bBimbo, θα ήμασταν ιθαγενείς και θα περιμέναμε τα καθρεφτάκια και τις χάντρες.

    ReplyDelete
  3. ερώτηση:
    μήπως το υπουργείο προστασίας του πολίτη, θα πρέπει να μετονομαστεί σε ΣΕΧΤΑ;

    ReplyDelete
  4. Να προσέχεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

    ReplyDelete
  5. http://lilyfromgazi.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

    ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ
    HELP PLS!!

    ReplyDelete
  6. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Ζ.ΠΗΓΗΣ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΗΜΙΑΙΜΟ ΘHΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΠΡΟ-ΜΠΕΖ, ΚΟΥΚΛΑ!!!

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/7

    ΤΗΛ .6944187479

    ReplyDelete
  7. Από το της 19 Ιουλίου 2010 αρχίσαμε να λαμβάνουμε από όλα τα μέσα τη πληροφορία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλα.
    Ο λαός λέει ότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα το τρώνε οι κότες».
    Τον Γκιόλα σίγουρα τον φάγανε κάποιες κότες που πληρώσανε ανάλογα. Δεν ξέρω αν είναι ξεκαθάρισμα εκ των έσω ή εκ των έξω. Πάντως φαίνεται ότι η ζούγκλα της δημοσιογραφίας αγρίεψε και άλλαξε πίστα το παιχνίδι και πέρασε στη φάση του Shoot ‘Em Up. Δηλαδή, οι δημοσιογράφοι, αφού ξεκατινιαστήκανε στα πρωινάδικα, αφού μηνυθήκανε στην Ευελπιδων, αφού μαχαιρωθήκανε στα παράθυρα, αφού έκαναν τον εαυτό τους πρωτοσέλιδο στις δικές τους εφημερίδες τώρα, στέλνουν πληρωμένους δολοφόνους να λύσουν τις διαφορές τους.
    Οι διαφορές τους προφανώς δεν αφορούν την ποσότητα και ποιότητα της ενημέρωσης αλλά την αμοιβή τους επί αυτής.
    Αντε βρε … και να ανέβει στο youtube το live της δολοφονίας !

    ReplyDelete
  8. Zerocool, μου είναι απολύτως σαφές ότι κάποιοι αισθάνθηκαν ότι απειλούνται για κάτι πολύ σοβαρό. Ιεράρχησαν τα πράγματα και αποφάσισαν ότι τους συνέφερε να "εξαφανίσουν" το Γκιόλα. Tόσο απλά γίνονται τα πράγματα στην Αθήνα του Χρυσοχοΐδη...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...