August 21, 2010

Σαλπάρουμε!

Περάσαμε την τελευταία εβδομάδα σε spa σκύλοι και άνθρωποι, για να έρθουμε στα καλά μας μετά την εκδρομή με το φουσκωτό.  Είχαμε ταλαιπωρηθεί αρκετά και χρειαζόμασταν όλοι μια ανασυγκρότηση.  Ετσι μετά από ειδική συμφωνία, καταλύσαμε όλοι σε spa στη Βραυρώνα, όπου τύχαμε μιας εκπληκτικής περιποίησης.  Η Πέρσα κι ο Rebel είναι πλέον αγνώριστοι.  Η Πέρσα είναι πλέον κάτασπρη, πιο άσπρη κι από τότε που ήταν κουτάβι.  Το τρίχωμα του Rebel λάμπει.


Αποφασίσαμε να "υποστούμε" αυτήν τη διαδικασία, για να μην προσβάλλουμε με την εμφάνισή μας αυτούς που μας προσκάλεσαν στο γάμο τους.   Πρέπει η εμφάνισή μας να είναι αντάξια των υπολοίπων καλεσμένων.  Γι' αυτό θα πάρουμε στο φουσκωτό ειδικές κρέμες και ένα ειδικό νερό για να ξεπλυθούμε όταν φτάσουμε στις Σπέτσες.  Για το γάμο του Πρίγκηπα.

ΥΓ.  Ελπίζω η Πέρσα κι ο Rebel ν' αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και του βασιλικού γάμου και να μην κάνουν καμιά χοντράδα που θα με εκθέσει ανεπανόρθωτα...

10 comments:

  1. Κρυφο-βασιλικός κι ο Rebel και τον είχα για δημοκρατικό...
    Πάει χάλασε ο κόσμος.

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ swell, απορίας άξιο για εμένα ήταν το αν υπάρχει spa που φιλοξενεί και τα δύο είδη που εκπροσωπεί το πανέμορφο group σας...

    ReplyDelete
  3. να σου πω.
    επειδή κάλεσε και μένα αλλά δεν γουστάρω να πάω,να σου δώσω τα καλέσματα για την Πέρσα και τον Rebel?

    ReplyDelete
  4. Λύκε, δεν είναι κρυφο-βασιλικός ο Rebel. Mας προσκάλεσαν κι εμείς, ως ευγενείς, θα πάμε. Θα κάνουμε και ρεπορτάζ. Να δούμε πως είναι να κατουράς γαλοζοαίματες γάμπες.

    ReplyDelete
  5. Murble, βεβαίως και υπάρχει. Αλλωστε οι σκύλοι μου, είναι με γαλλικά και πιάνο. Κι αν ψάξεις, βρίσκεις το κατάλληλο spa.

    ReplyDelete
  6. Tίκτε, ευχαρίστως τα παίρνουμε. Και θα σου φέρουμε κουφέτα. Κατά πάσα πιθανότητα υγρασιασμένα και με τρίχες, αλλά βασιλικά.

    ReplyDelete
  7. Έξοχα!
    Ελπίζω κι εκείνοι να σταθούν στο ύψος του Rebel και της Πέρσας.

    :-)
    Καλή (φουρτουνιασμένη) Κυριακή swell

    ReplyDelete
  8. Kαλησπέρα Βάσσια, το εύχομαι κι εγώ αλλά δεν τρέφω πολλές ελπίδες. Ξέρεις πως είναι οι βλάχοι με λεφτά...

    ReplyDelete
  9. ''Ξέρεις πως είναι οι βλάχοι με λεφτά..'' χαχα καλα τα λες swell...
    Για ενα βλαχικο γαμο προεστων προκειται και τιποτα αλλο...Πολυ φασαρια για το τιποτα και παλι...

    Καλο βραδυ και κοιτα μη πηγαινεις σε τετοια μερη τα ...παιδια, μη τυχει και κολλησουν τιποτα μικροβια και.. κακες συνηθειες :)

    ReplyDelete
  10. Σας κάλεσαν ;
    Χμμμ εμένα πάλι, όχι.
    Δεν πειράζει, θα παω για μπάσκετ.
    Κρυφογαλαζοαίματε !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...