August 29, 2010

Ελλάδα - Κίνα



Η κυβέρνηση του ΓΑΠα κομπορρημονεί για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους Κινέζους.   Για τα λιμάνια που αγόρασαν και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται να αγοράσουν.  Αγνοώντας η κυβέρνηση, όπως κι ο υπόλοιπος κόσμος, τις συνθήκες εργασίας στην Κίνα και τον τρόπο συμπεριφοράς τους απέναντι στα ζώα.

Προσέξτε γιατί το βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ σκληρό.







7 comments:

  1. Δύσμοιρα πλάσματα που τους έτυχε να φέρουν γούνα..

    γούνα την οποία οι "πολιτισμένοι" Δυτικοί, αγοράζουν, ως επίδειξη πλούτου και ματαιοδοξίας..

    αίσχος..

    ReplyDelete
  2. Ακουσα κάποιες δηλώσεις του Γερουλάνου, Ευρύνοε, για τις προοπτικές που έχουν οι σχέσεις μας με την Κίνα. Οι άνθρωποι (sic) μπροστά στο όφελος της τσέπης τους, δεν λογαριάζουν τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει αν στην Κίνα δουλεύουν εξαντλητικά και για ψίχουλα, παιδιά 10 χρονών...

    ReplyDelete
  3. Kαλημερα Swell!

    Oντως το video ειναι για ''γερα νευρα'' και για πολιτικους που δεν ιδρωνει το αυτι τους, προκειμενου να κερδισουν. Ουτε τα παιδακια στα εργοστασια, ουτε τα ζωα που υποφερουν δειχνουν να τους αγγιζουν..Ο καπιταλισμος οταν πεθαινει (και δυστυχως αργει) παρασυρει τα παντα μαζι του!
    Αλλη μια περιπτωση που μας κανει να ντρεπομαστε για τον κοσμο που ζουμε...

    ReplyDelete
  4. Εχω πει κι άλλες φορές Ελβα, ότι για όλα αυτά και πολλά άλλα, μερικές φορές χαίρομαι που δεν έχω παιδιά.

    ReplyDelete
  5. Και την ίδια ώρα στο μπουρδελοκαναλο του Βαρδινογιαννη έπαιζαν ρεπορταζ για τους "αλητες" που έκαναν ντου σε εκτροφειο μινγκ στα τρικαλα και απελευθερωσαν 50 000 ζωα που θα κατεληγαν γουνες σε καποιες χαμουρες κυριες.
    Αυτες ειναι δρασεις ωραιες!!!

    ReplyDelete
  6. Ε, βέβαια, τους χαρακτήρισαν αλήτες. Από το εκτροφείο μινγκ θα έβγαινε η "πρώτη ύλη" για τις γούνες των κομ ιλ φο φιλενάδων της κας Τρέμη. Διότι η ίδια, φαντάζομαι, επιλέγει εκτροφεία και γουναράδικα από το εξωτερικό. Ακου Τρίκαλα...

    ReplyDelete
  7. Και μετά έπρεπε να δείτε το βάναυσο τρόπο με τον οποίο μάζευαν τα ζώα που είχαν απελευθερωθεί (τα έπιαναν από την ουρά) και τα πέταγαν μέσα σε κλούβες.
    Ανέφεραν δε ότι είναι άγρια και γιαυτό τα θανατώνουν. Δηλαδή, αν ήταν ήμερα, θα έβγαζαν τη γούνα μόνα τους και θα τη κρέμαγαν στη κρεμάστρα !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...