August 9, 2010

Road to nowhere




Ελέω ΓΑΠα και της αλητοπαρέας του, ντόπιας και ξένης.  Να τους χαιρόμαστε όλους.  Να μην ξεχνάμε τους ανεγκέφαλους (sic) που συνεχίζουν να τον και τους υποστηρίζουν.

5 comments:

  1. Καλησπέρα σου Swell.Δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τις επιδιώξεις του ΓΑΠ όπως τον λες.Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις.Ο Γιωργάκης όταν ήταν μικρός, έτρωγε πολλές καρπαζιές.Η μαμά του λοιπόν, τον μεγάλωσε αρμηνεύοντάς τον ότι πρέπει να μάθει να επιβάλλεται.Από τότε λοιπόν αποφάσισε να γίνει από Γιωργάκης Γιώργος, πράγμα που το κατάφερε μόλις εκλέχτηκε. Αμέσως, επόμενος στόχος του ήταν να γίνει πλέον
    Γεώργιος και αυτό έκανε.Τώρα, χωρίς όμως να το καταλαβαίνει, μεταλλάσσεται σε ΑΒΕΡΕΛ. Άντε να δούμε τι θα πληρώσουμε πάλι.
    Και μια αστεία ερώτηση.Μπορείς να μου πεις ΈΜΕΙΣ τι θα κάνουμε;

    ReplyDelete
  2. Κατα τη γνωμη μου οι ανεγκεφαλοι που τον υποστηριζουν ειναι ή βολεμενοι ή βλαμμενοι. Τωρα το ποιοι ειναι περισσοτεροι, ειναι ενα καλο (ρητορικο μαλλον) ερωτημα.

    ReplyDelete
  3. Black Bedlam, το Γιωργάκη και τις παιδικές του προσλαμβάνουσες, τον έχω καταλάβει εδώ και καιρό. Γι' αυτό έχω ασχοληθεί τόσο μαζί του, γεγονός που ανάγκασε τις υποστηρίκτριές του να με προγράψουν. Ο Γιωργάκης, όσο κι αν προσπαθήσει, θα παραμείνει Γιωργάκης. Αντε Τζέφρυ. Ο Αβερελ, μπροστά του, ήταν διάνοια.

    Δεν θέλω να σου πω τι θα κάνουμε εμείς, γιατί θα γίνω αγενής...

    ReplyDelete
  4. Oπως τα λες είναι Αντώνη, ή βολεμένοι ή βλαμμένοι. Λένε δε ότι όσοι του τα "ρίχνουν" το κάνουν επειδή δεν τους βόλεψαν...

    ReplyDelete
  5. Καλά να περάσεις το δεκαπενταύγουστο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...