December 16, 2010

Η κατρακύλα της ελληνικής δικαιοσύνης




Τη διενέργεια προκατακτικής έρευνας διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, για την επίθεση που δέχθηκε χθες ο Χατζηδάκης.  Η κα Ράικου έχει (και αυτή) επιλεκτική ματιά και ακοή.  Είδε την επίθεση στο Χατζηδάκη, ενώ δεν είδε, ούτε άκουσε ποτέ επίθεση της αστυνομίας σε πολίτες.  Δεν άκουσε ποτέ για  τραυματισμούς πολιτών από αστυνομικούς.   Ούτε  είδε ποτέ καταγγελίες της ΕΙΝΑΠ ή του ΙΣΑ γι' αυτούς.  Δεν βλέπει τα ανοιγμένα κεφάλια στην Κερατέα.  Δεν αισθάνεται ντροπή που η Δικαιοσύνη που υπηρετεί, έχει αφήσει κάτι "μπουμπούκια" της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής (Τσοχατζόπουλος, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Βουρλούμης, Κόκκαλης) να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Η κα Ράικου ακολουθεί πιστά τα χνάρια και τις παραδόσεις των συναδέλφων της.  Αυτών που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία της ελληνικής δικαιοσύνης.  Μια ιστορία κατρακύλας χωρίς τέλος.

Η φωτό είναι από εδώ.



2 comments:

  1. Κι εγω αυτο σκεφτομουν σημερα,οταν ακουσα την ειδηση.
    Ειναι αλλη μια επιβεβαιωση για αυτο που ολοι ηδη γνωριζουμε,οτι δεν εχουμε να ελπιζουμε σε τιποτα απο τη Δικαιοσυνη.
    Τον ιδιο ρολο με τον ματατζη που ριχνει χημικα επιτελουν.
    Τον ιδιο ρολο με τους δημοσιογραφους στα καναλια.

    ReplyDelete
  2. Ετσι είναι Celin, η ελληνική δικαιοσύνη ήταν πάντοτε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Γι' αυτό οι κυβερνήσεις ανέκαθεν ψηφίζουν νόμους που να ικανοποιούν τις επιθυμίες των δικαστών. Οποιες κι αν είναι αυτές...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...