January 19, 2011

Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα

Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα στη Μάρκου Μαλλιαράκη 3, στη Ρόδο.  Αν και το κτίριο είναι παλιό και σε μέτρια κατάσταση, μπορεί να γίνει μια εξαιρετικά άνετη γκαρσονιέρα.  Εχει μεγάλες βεράντες και βρίσκεται κοντά σε στάση λεωφορείου, σε φούρνο, σε μπακάλικο, σε σουβλατζίδικο, σε πρατήριο βενζίνης.  Εχει τρία air condition, τηλεόραση και φαξ.


Αν και η γκαρσονιέρα έχει μεγάλη ιστορία γιατί έχουν περάσει απ' αυτήν ο Κουταρνίθας,  ο  Νικητιάδης, ο Κρεμαστινός, ο Χατζηδιάκος, ο καλύτερος δημοσιογράφος στην Ελλάδα  (κατά δήλωσή του) και η χήρα, το ενοίκιο είναι σχετικά φτηνό. Για πληροφορίες κύριος Πέτρος 22410 34101. 

Μια πληροφορία που θέλει να ενδιαφέρεται για το κτίριο εταιρία real-estate, για να το κάνει κοιτώνες μπαλέτων από τις ανατολικές χώρες, δεν ισχύει γιατί δεν θα το επιτρέψει ο δις ισόβιος.

9 comments:

  1. Δεν θα βρουν ενοικιαστή γιατί δεν έχει καλή θέα. Βλέπει μόνο το φουγάρο υου φούρνου. Ασε που Δευτέρα και Πέμπτη βλέπει τη μπουγάδα της κυρα Φωτεινής απέναντι...

    ReplyDelete
  2. Ο ενοικιαστής θα πρέπει να ξέρει πριν υπογράψει συμβόλαιο ότι η εφημερίδα χρωστάει ακόμα στους εργαζόμενους το επίδομα της άδειας, και το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου του 2010. Οπότε, αν βρουν ενοικιαστή σφύρα μου...

    ReplyDelete
  3. Καλώς την Τsabika! Πες μου σε παρακαλώ, η μπουγάδα έχει τίποτα αξιόλογο ή είναι για τα μπάζα; Η μπουγάδα, όχι η κυρα Φωτεινή.

    ReplyDelete
  4. Baker γειά σου, καλά ο επί και των οικονομικών Κουταρνίθας, τι κάνει;

    ReplyDelete
  5. Aφού ο μακαρίτης είχε τη φαεινή ιδέα να χρίσει το βλάκα τον Καλυβούρη, αυτόν που δεν ξέρει ελληνικά,ισόβιο διευθυντή, ήταν αναμενόμενο η εφημερίδα να πάει κατά διόλου. Αν όμως την νοικιάσει ο "σύμβουλος" Βιντιάδης, γιατί είχε δηλώσει το 2008 ότι τον ενδιέφερε, θα γελάσει όλη η Ρόδος.

    ReplyDelete
  6. Δεν κατάλαβα έγινε "μεσιτικό" το μπλογκ σου?
    Λόγω κρίσης?
    χαχαχαχα!!!!

    ReplyDelete
  7. PavloS γειά σου, είναι εντυπωσιακή η ενημέρωση που έχεις. Μήπως έχουμε γνωριστεί;

    ReplyDelete
  8. Καλημέρα Μαριάννα, αισθάνομαι μια "υποχρέωση" στο "μαγαζί" και δεν θα ήθελα να κακοπέσει.

    ReplyDelete
  9. ωου.. καιρό έχω να έλθω.. το είχα χάσει το λινγκ σε ένα φορματ.. και τι να πρωτοθυμηθείς.. :):)
    xaxa νοικιάζεται.. όπως είναι επιπλωμένη με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη; :):)
    μόνο εγω κι η μαριάννα δεν έχουμε σχέση με το αντικείμενο; βλέπω οι υπολοιποι είναι ανημερωμένοι.. :):)
    έχω περάσει στην ρόδο κάνα μισάωρο.. ίσα από το λιμάνι στη μαρίνα.. με μιά στάση σε ένα υπέροχο χαμπουγκεράδικο.. που το εβλογούσα σε όλο το ταξίδι μέχρι τη σίφνο.. :):)
    θα προσφερόμουν να το νοικιάσω.. αν έβρησκα κάποια πηγή εισοδήματος εκείς.. είμαι υπέρ της αποκέντρωσης.. αλλά αυτούς τους καιρούς.. τα εισωδήματα έχουν πάει διακοπές.. :):)
    την καλησπέρα μου :):)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...