February 27, 2011

Ψεύδεται ο αλήτης




Τρομοκρατική επίθεση από Γάλλους αναρχικούς και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ο Πάγκαλος στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του Κώστα Γαβρά.  Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των κοπριτών, αρνήθηκε ότι είχε χαρακτηρίσει έτσι τους Ελληνες πολίτες.  Αυτούς που ο ίδιος ο ΓΑΠΑς έχει χαρακτηρίσει διεφθαρμένους.


Τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν αρχίσει ν' αντιλαμβάνονται ότι η μόνη πιθανότητα να μην υπάρξουν αντιδράσεις στην παρουσία τους, είναι πλέον στο να εμφανίζονται μόνο σε βρεφικούς σταθμούς.  Επαληθεύεται έτσι η "προφητεία" του ΓΑΠα ότι "θα τους πάρουμε με τις πέτρες." 

Ο λεκτικός οχετός του Πάγκαλου δεν έχει τέλος.

4 comments:

  1. Θενξ φορ δε τιπ, Δείμε. Αφού το γράφει και το ΒΗΜΑ και μάλιστα παραθέτοντας πλήθος παραδειγμάτων, το πράγμα σοβαρεύει. Οπερ καλόν...

    ReplyDelete
  2. Καλημερα φιλε Swell!

    1.Μπα και στους ...βρεφικους σταθμους, βρε Swell, εχω ακουσει οτι πετανε ...γεματες πανες με φρεσκο περιεχομενο! Δεν ειναι ασφαλη τετοια μερη,..πιστευω! :))

    2. Nαι,για δες πονος που επιασε καποιους για το τι τραβανε μερικοι μερικοι οταν πανε στα..στεκια τους!
    Οταν ομως ξεκληριζουν ενα λαο δεν πρεπει να μας πειραζει! Αντε να χαθουνε (κυριολεκτικα ομως)!

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα Ελβα, δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, ό,τι κι αν πετάξεις σ' αυτά τα κουμάσια, δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Οπότε το μόνο που μας μένει, είναι οι πέτρες που "ονειρεύτηκε" κι ο ΓΑΠας...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...