May 25, 2011

Θέατρο σκιών Κ. Παπούλια

Σημερινό έργο:  Όταν ο ΓΑΠας συνάντησε τον πρόεδρο.



Κατά τη συνομιλία τους ο ΓΑΠας είπε ότι ζήτησε τη συνάντηση αν και τα είχαν πει σύντομα (πρώτα θα καταστρέψει τελείως την Ελλάδα και μετά μπορεί να μάθει ελληνικά) για να τον ενημερώσει για τις συζητήσεις που είχε με τους άλλους αρχηγούς.  Ο Παπούλιας είπε στο ΓΑΠα ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν ήδη δώσει ό,τι μπορούσαν για την εθνική προσπάθεια.  Και του ζήτησε να το θυμάται αυτό όταν θα σχεδιάζει τα μέτρα που απορρέουν από το μεσοπρόθεσμο σχέδιο.  Ο ΓΑΠας απάντησε ότι γι' αυτό ζήτησε από τους άλλους αρχηγούς προτάσεις και ιδέες για την έξοδο από την κρίση, αλλά και για την ανάπτυξη.

Προσέξτε το περισπούδαστο ύφος του Παπούλια στη φωτό.  Μου θυμίζει το ύφος του Δρούτσα στο υπουργικό συμβούλιο.  Λες κι ο ΓΑΠας του λέει τη μεγαλύτερη σοφία - με τα δικά του ελληνικά πάντα, που τον αφήνει έκπληκτο. 

Οι τύποι μας δουλεύουν ψιλό γαζί κι εμείς τους καμαρώνουμε.  Λες και χάθηκαν οι πέτρες...

4 comments:

  1. Το να καταστρέψει τη χώρα αποδεικνύεται εύκολη υπόθεση όσο για τα ελληνικά του έτσι κι αλλιώς δεν θα του χρειαστούν όταν καταφύγει στην ιδιαίτερη πατρίδα του κι ως εκ τούτου γιατί να τα μάθει.

    ReplyDelete
  2. Λύκε, τo πόσο εύκολο αποδείχτηκε ότι ήταν το να καταστρέψει τη χώρα, οφείλεται και στις "βάσεις" που έβαλαν οι προκάτοχοί του, του πατέρα του μη εξαιρουμένου.

    ReplyDelete
  3. Δεν θα σηκώσω το γάντι καθώς θεωρώ τέτοια επιχειρήματα (περί νοικοκυρεμένου κράτους χωρίς ελλείμματα και τα τοιαύτα) ως πολύ νεοφιλελευθερα...

    ReplyDelete
  4. Ποιό γάντι και πια ελλείμματα Λύκε;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...