August 25, 2011

Μια ιδέα


Αντί η κυβέρνηση δια του αντιπρωθυπουργού να τριπλάρει τον εαυτό της και να εκτίθεται συνεχώς, θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση ματ.  Μια κίνηση πρωτότυπη, σε συμφωνία με τις παραδόσεις του ΠΑΣΟΚ και του μέσου Έλληνα .  Μια κίνηση που και έσοδα θα αποφέρει και θα μείνει στην ιστορία.

Θα μπορούσε η κυβέρνηση να μετατρέψει το Μέγαρο Μαξίμου σε εφτάστερο ξενοδοχείο ερωτικών συναντήσεων, το οποίο θα ονομαστεί "Τα Τρία Μ".  Δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά τέτοιο ξενοδοχείο τόσο ψηλής κατηγορίας.  Εκεί θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας με τον/την σύντροφό του και να μείνει κάποιες ώρες ή μέρες (αν αντέχει το κόστος).  Το ξενοδοχείο θα έχει και τις δικές του "κοπέλες".  Όχι όμως τις συνηθισμένες δίμετρες, ευρύστερνες και καλλίπυγες, που τις βρίσκεις παντού.  Θα έχει τις γυναίκες που έγραψαν και γράφουν ιστορία. 

Αυτές που σε ανύποπτο χρόνο συνδέθηκαν ερωτικά με τον πατέρα του ΓΑΠα, επειδή αυτός εκτίμησε τα "προσόντα" τους κι έτσι έγιναν πολιτικοί.  Κάποιες απ' αυτές είναι ακόμα στη βουλή, κάποιες είναι στην κυβέρνηση και (ισχυρίζονται ότι) γράφουν ακόμα ιστορία.  Συνευρισκόμενος με μια τέτοια κοπέλα ο πελάτης, θα έχει την εντύπωση ότι ξεπληρώνει το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση για την "προσφορά" τους.  Είναι άλλο πράγμα να κάνεις έρωτα με τον/την σύντροφό σου κι άλλο να πηδάς μια νυν ή πρώην υπουργό.

Εννοείται ότι θα υπάρχει απόλυτη εχεμύθια.  Γι' αυτό η είσοδος θα γίνεται από το πλάι, από τη Μουρούζη.  Τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν θα έχουν λόγο να βρίσκονται εκεί, αφού θα έχει φύγει η έδρα της κυβέρνησης.  Θα μεταφερθεί σε νεόδμητο κτίριο της λεωφόρου Βεΐκου, που ανήκει στην εταιρία ΤΡΟΪΚΑ.

2 comments:

  1. Το προβλημα, βρε Swell, ειναι μονο οι συζυγοι τους,απαξ και δεχθουν τη... θυσια, στο ονομα της πατριδος, (παντοτε) τοτε, ολα μελι-γαλα! :PP

    ReplyDelete
  2. Έλβα, λες να μην το ξέρουν οι σύζυγοί τους; Όταν είναι κοινό μυστικό τι γαμίκουλας ήταν ο μακαρίτης...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...