December 23, 2011

Οι καλαμοβάμονες



Το μεγαλύτερο και ανθεκτικότερο καλάμι βρέθηκε στον περίβολο της Βουλής.  Είναι αυτό που "σηκώνει" τον Μπακατσέλο.  Αντέχει τα κιλά του χωρίς πρόβλημα.  Το καλάμι που ανέβηκε ο Μπακατσέλος και είπε ότι διαπραγματεύεται 24 ώρες το 24ωρο το PSI!  Δεν μπορεί όμως να μας πει λεπτομέρειες γιατί οι συζητήσεις είναι απόρρητες.  L' etat c' est lui και κάνει ό,τι γουστάρει. 

Σ' ένα άλλο καλάμι ανέβηκε ο Παπακωνσταντίνου.  Ερωτηθείς αν ήταν λάθος η άποψη ότι θα βγαίναμε στις αγορές το 2012, απάντησε ότι την ίδια άποψη είχε και η τρόικα!   Που σημαίνει ότι αφού είμαστε πολύ οι μαλάκες, δεν υπάρχει πρόβλημα.  Τέτοιο θάρρος, υπευθυνότητα κι αξιοπρέπεια ο Παπακωνσταντίνου...

Ο Κουτρουμάνης από το δικό του καλάμι, είπε ότι οι επικουρικές συντάξεις δεν είναι ανταποδοτικές.  Δηλαδή, ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν πληρώσει  οι εργαζόμενοι τις εισφορές που θέλει αυτός τώρα να "απαλλοτριώσει" χάριν της πολιτικής του εσμού στον οποίο ανήκει και ο ίδιος.

Μετά τα παραπάνω, οι καλαμοβάμονες υπουργοί ακολουθώντας το παράδειγμα του Βορίδη, ζήτησαν από τον υπεύθυνο του βεστιάριου της Βουλής να δημιουργήσει ειδικό χώρο "πάρκινγκ" καλαμιών, δίπλα σε αυτόν με τα τσεκούρια.

Ο τσεκουροφόρος υπουργός από την πλευρά του διαφωνεί με την απλοποίηση (με έγγραφη συμφωνία των συζύγων) της έκδοσης διαζυγίου. 

6 comments:

  1. Οι καλαμοβάμονες, έχουν καμιά σχέση με τους αιθεροβάμονες του άλλου μεγάλου του σοσιαλισμού; Για τον Αντρέα της Μιμής λέω.

    ReplyDelete
  2. Πάντως βλέπω κι εγώ από καλάμια άλλο τίποτα...

    ReplyDelete
  3. Ρε μήπως θέλει να τον ξεφορτωθεί η σύζυγος και γι αυτό διαφωνεί ο Μαυρουδής?

    ΥΓ: Ελπίζω ο Πετσάλνικος να προβλέψει ειδικό χώρο για το σταυλισμό των καλαμοφοράδων για να μην έχουμε τίποτα παρατράγουδα με την Άννα (όχι την Πάνια).

    ReplyDelete
  4. Γνήσιοι απόγονοί του είναι Kouklitis. Άλλωστε, κάποιοι είχαν αρχίσει από τότε να προβάρουν τα καλάμια.

    ReplyDelete
  5. Δείμε, μ' αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι πολύ δύσκολο να βρεις προσγειωμένο άνθρωπο. Πόσο μάλλον πολιτικό...

    ReplyDelete
  6. Πιθανότατα Λύκε. Από τον Πετσάλνικο το περιμένω κι εγώ. Αφού κατάφερε να "σταυλίσει" πισίνα σε βουνό. Η 'Αννα που λες είναι η ευρυστέρνα που εκτίμησε τα "μεγάλα μυαλά" της ο Ανδρέας και την ανέδειξε;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...