February 3, 2012

Τζάνκια


 
Σαν τα τζάνκια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησαν χθες τον ΓΑΠα.  Ο οποίος αναφερόμενος στα πεπραγμένα της "κυβέρνησής" του, είπε ότι έγιναν  όλα καλώς (καλύτερα δεν ήταν δυνατόν να γίνουν)!  Δεν ξέχασε δε να προσθέσει ότι έσωσε τη χώρα! Παρουσίασε τον εαυτό του σαν μάρτυρα και θύμα των συμφερόντων τα οποία πολέμησε! Η Ζαν Νταρκ σε πράσινη έκδοση...

Αυτόν τον ΓΑΠα χειροκρότησε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Όλοι όσοι μίλησαν, αναφέρθηκαν σε ευθύνες ναι μεν αλλά.  Κάλεσαν τον ΓΑΠα να πει στο λαό τι συνέβη.  Αμέσως μετά την ομιλία του όμως, όπου δεν αποδέχτηκε καμμία ευθύνη. Πέταξαν και μερικές πομφόλυγες για τον κατώτατο και τον 13ο και 14ο μισθό. Λέγοντας ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα νομοσχέδιο, αν δεν ξέρουν προηγουμένως τι μέτρα περιλαμβάνει.  Ανακάλυψαν μάλιστα μόλις χθες ότι η Τρόικα θέτει εκβιαστικά διλήμματα.  Όταν τα έθετε ο ΓΑΠας και ο Παπακωνσταντίνου στην αρχή κι ο Βενιζέλος αργότερα, δεν ήταν εκβιαστικά.

Αυτά τα τζάνκια ευελπιστούν ότι αν καταφέρουν να γίνουν εκλογές σε κανά χρόνο, το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταποντιστεί σε ποσοστά κάτω από το 5.  Θεωρούν ότι όλος ο λαός είναι τζάνκια σαν τους ίδιους και έχουν IQ χαλικιού.

6 comments:

  1. Τζάνκια και φρικιά του κυνοβουλίου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περί κτηνοβουλίου πρόκειται αγαπητή. Γι' αυτό και η μεγάλη βρόμα...

      Delete
  2. Ε, μα κι εσύ. Αν δεν τον χειροκροτούσαν θα έλεγες τον έγραψαν. όταν τον χειροκροτούν τους χαρακτηρίζεις μαστουρωμένους. Κάτι βλέπουν και ανώνυμοι χακτιβιστές οι και χτυπούν το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν υπήρχε περίπτωση τα δουλικά να μην επευφημήσουν τον αφέντη τους. Είναι τόσο φοβισμένα...

      Delete
  3. Είναι από τις στιγμές που θέλεις να ρίξεις γιαούρτι στην τηλεόραση αλλά δεν το κάνεις.
    Και δεν το κάνεις, γιατί όχι μόνο δεν θα βρεις το στόχο, αλλά επιπλέον θα καθαρίζεις στη συνέχεια και την τιβί και το πάτωμα!
    Και το ακόμα χειρότερο: εκείνος θα συνεχίζει να λέει τα όσα εμετικά, ενώ οι χατζηαβάτες από κάτω θα εξακολουθούν να χειροκροτάνε.

    ReplyDelete
  4. Mα γι' αυτό επιλέγουμε το ραδιόφωνο για ενημέρωση και όχι μόνο. Σε αντίθεση με την τηλεόραση που σε αποβλακώνει, το ραδιόφωνο σε ταξιδεύει...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...