February 17, 2012

Αλλαξοκωλιές




Διέγραψε 21, παίρνει 2 που νομίζει, φαντάζομαι, ότι κάνουν για δέκα.  Παίρνει τον ροπαλοφόρο Βορίδη και τον Μπουμπούκο με την ωραία ψιλή φωνή. Θεωρεί έτσι ο Σα(χλα)μαράς ότι "πληρώνει" με το ίδιο νόμισμα τον Καρατζαφύρερ, ο οποίος του έπαιρνε κάποιους διαγραμμένους της ΝΔ.  Η αμοιβαία συμπεριφορά, άλλωστε, είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Με τις δύο μεταγραφές, ο Σα(χλα)μαράς αυξάνει κατά 2 τους υπουργούς της "κυβέρνησης" που προέρχονται από τη ΝΔ. 

Για να το αντιμετωπίσει αυτό ο ΓΑΠας, σκέφτηκε να κάνει πρόταση προσχώρησης στο ΠΑΣΟΚ στους Δήμα και Αβραμόπουλο. Το εκμυστηρεύτηκε χθες στον Γερουλάνο κι αυτός υπέβαλλε αμέσως την παραίτησή του. Η κλοπή στο μουσείο της Ολυμπίας, "σκηνοθετήθηκε" από το ΠΑΣΟΚ για να μην εκτεθεί ο ΓΑΠας.

Το ποιά σχέση έχουν οι Βορίδης και Μπουμπούκος με τη δημοκρατία, είναι άσχετο. Και δεν αφορά τον Σα(χλα)μαρά. Ούτε αυτός, ούτε η ΝΔ είχαν ποτέ καλή σχέση με τη δημοκρατία. Mε πρώτο και καλύτερο τον ιδρυτή της και "εθνάρχη", γνωστό και ως Τριανταφυλλίδη. Ειδικά αυτός, είχε στην αρχή μια αλλεργία με τη δημοκρατία. Κατάφερε να την κρύψει όμως τα χρόνια που έκανε "αντίσταση" στη χούντα από το Παρίσι.

6 comments:

  1. Ο Μπουμπούκος μπροστά στο Βορίδη είναι άγιος και κεντρώος. Μη συγχέουμε τις "φλογερές" ομιλίες του ενός (που πουλάνε σε εκπομπές) με τις άγριες διαθέσεις και το παρελθόν του άλλου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κόψε κάτι, που ο Μπουμπούκος είναι άγιος και κεντρώος. Μάλλον δεν τον έχεις δει τσατισμένο σε πάνελ. Μοιάζει με τον τύπο που σκέφτεται να βγάλω το μαχαίρι τώρα, ή αργότερα.

      Delete
  2. Τότε ο Βορίδης δεν ήξερε και νόμιζε ότι με το τσεκούρι θα επέβαλε τις απόψεις και τη θεωρία του. Σήμερα ξέρει και με το μειλίχιο ύφος και τους χαμηλούς τόνους είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει πολλά περισσότερα.
    Μέχρι και για αρχηγό της ΝΔ τον προαλείφουν κάποιοι.
    Για τα υπόλοιπα, μαζί με τον τίτλο, συμφωνούμε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ύφος και η ήρεμη φωνή τον έχει βοηθήσει, ώστε (ανάμεσα σε άλλα) η ξύλινη γλώσσα να μη φαίνεται ως τέτοια.

      Delete
  3. Δυστυχώς, μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό που ζούμε, τελικά μας αξίζει. Αν μετά την κατάρρευση της χώρας μας οικονομικά και όχι μόνον, το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να παίρνει σύμφωμα με τελευταίες δημοσκοπήσεις 11% και η Ν.Δ. 27% τότε τι συζητάμε... Αν δουν ξανά την πόρτα της Βουλης οι Βορίδης, Μπουμπούκος και τ΄άλλα παιδιά, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα τη δουν την πόρτα της Βουλής ξανά. Για να μη τη δουν οι Χρυσαυγίτες...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...