February 27, 2012

Υποκλιθείτε!



Υποκλιθείτε στο ήθος και τη λογική (ή τη βλακεία;) των Πασόκων. Η γυναίκα που έκανε διάσημο τον Rebel, που έθεσε ως εκρόσωπος τύπου νέα standards στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, ερωτηθείσα τι στάση θα κρατήσει στη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, είπε: "Δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν γνωρίζω ακόμη ποιοί θα είναι υποψήφιοι, ούτε το πρόγραμμά τους. Αν όμως ήταν υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρω τι θα ψήφιζα. Τον Γιώργο Παπανδρέου!"

Ο άλλος, ο Παπουτσής που έμεινε στην ιστορία για τις "επιτυχίες" του αλλά και τον τίτλο του - υπουργός ΠΡΟΠΟ, παραιτήθηκε για να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Είναι απόλυτα λογικό να θέλει να γίνει αρχηγός ενός κόμματος, που χαίρει μεγάλης απήχησης κι εκτίμησης. Για τις "επιτυχίες" του κόμματος στην διακυβέρνηση της χώρας. Ακριβώς ίδιες με τις δικές του... Δεν καταλαβαίνει γιατί αποκαλούν το σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ συχνότερα Τσολάκογλου, παρά με το όνομά του.

Κάποιοι σπεύδουν να προεξοφλούν το αποτέλεσμα της εκλογής, να λένε ότι είναι ήδη αποφασισμένο, εννοώντας τον Βενιζέλο. Ξεχνούν τους χιλιάδες "θαυμαστές" του Παπουτσή. Κατ' αρχήν είναι όλοι όσοι έχουν δεχτεί χημικά ή/και έχουν δαρθεί ή/και έχουν συλληφθεί από την αστυνομία του Παπουτσή. Σε αυτούς, θα πρέπει να προσθέσουν τους συγγενείς και φίλους όλων των παραπάνω, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων του ΣΑΜΙΝΑ. Μιλάμε, δηλαδή, για χιλιάδες ανθρώπους.

Μπορεί, ελέω Παπουτσή και ΠΑΣΟΚ, ο Έλληνας να έχει χάσει σχεδόν τα πάντα. Διατηρεί όμως ακμαία τη μνήμη του...


8 comments:

  1. Θέλω να δω πόσοι τελικά θα πάνε να ψηφίσουν για Πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν βρέχει ή κάνει κρύο, ούτε 50 φαντάζομαι.

      Delete
  2. Όπως και την προηγούμενη φορά που εκτέθηκε για Δήμαρχος Αθηναίων ο Παπουτσής, το τσατσόνι της Μιμής, με την υποψηφιότητα για την αρχηγία επιδιώκει να σιγουρέψει την επανερκλογή του... ε αν του κάτσει και κάτι πιο χοντρο ακόμα καλύτερα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ως υποψήφιος δήμαρχος, είχε πει ότι θα έφερνε το μετρό στη Φωκίωνος Νέγρη. Τσακώθηκα με τη μητέρα μου για να μη ψηφίσει το μαλάκα...

      Delete
  3. Χαχαχ :) η μητέρα σου τονε ψήφισε ;
    Εχει χιούμορ η σουελλομάνα :)
    Λοιπόν τι τους γίνεται δε ξέρουν. Κατανοητό.
    Αλλα ουτε κι έψαξαν να δουν τι στ' αλήθεια γίνεται.
    Ισως νομίζουν οτι ειναι μεγάλο κόμμα, μεγάλοι ηγέτες, δεν ξερω τι. Γελάγαμε με τη ΝΔ αλλαμε δαύτους δε μπορούμε ουτε αυτό.
    Κι απορώ που ακόμα ασχολείσαι μαζι τους.
    Δε θελω δημόσια να πω ιστορίες να φρίξεις. Ναι, πασοκικές ιστορίες. Αλλα μπορούμε πάντα να μιλήσουμε για κατι πιο ευχάριστο. Τη μΠαπαρήγα, το Τζίπρα, το Σαμαρά, το Διβερλέγκα, την Καλτσοδέτα, το Φαήλο κλπ κλπ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι ρε, την έπεισα να μην το κάνει. Δύσκολα βέβαια, γιατί ήθελε το μετρό...

      Προσωπικά, δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιό είναι το κυρίαρχο στοιχείο, η ηλιθιότητα ή η εκπλήρωση των δεσμεύσεων να διαλύσουν τα πάντα.

      Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν σ' αυτά τα τρία κόμματα, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ, άνθρωποι δηλαδή με προβλήματα αντίληψης, εγώ θα γράφω.

      Στα ευχάριστα ξέχασες τον Πασχαδρέλη...

      Καλημέρα!

      Delete
  4. Και γιατί ασχολείσαι με τέτοια υποκείμενα;
    Με την αναφορά σου στο ¨βιογραφικό¨ του Παπουτσή δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς το Βενιζέλο καλύτερο.
    Στο κάτω – κάτω το ποιος είναι καλύτερος αφορά εκείνους για τους οποίους δουλεύουν…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από μια διαστροφή που έχω στη λάσπη, ασχολούμαι. Όχι, δεν θεωρώ το χοντρό καλύτερο. Απλά, ο Παπουτσής είναι ο νεόφερος στο κάδρο και είπα να του φτιάξω την "κορνίζα".

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...