February 29, 2012

Η αποθέωση της γελοιότητας!


 
14 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, από αυτούς που είχαν καταψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, ψήφισαν χθες τις διατάξεις του! Καταψήφισαν τον τίτλο ενός κεφαλαίου, αλλά ψήφισαν το κείμενο που υπήρχε από κάτω. Οι υπόλοιποι που είχαν καταψηφίσει το μνημόνιο και διαγραφεί, επέλεξαν χθες ν' απουσιάσουν από την ψηφοφορία. Θεωρώντας ότι έτσι μετριάζουν τις αρνητικές εντυπώσεις στους αρχηγούς τους. Όλοι τους, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, ανησυχούν μήπως βρεθούν έξω από τα ψηφοδέλτια των δύο κομμάτων στις εκλογές. Τόσο γελοίοι (sic) είναι!

Όταν είναι πλέον πολύ πιθανό τα δύο κόμματα να μη συγκεντρώσουν 151 βουλευτές. Όταν γι' αυτό το λόγο, πολλοί εντός κι εκτός της χώρας, έχουν αρχίσει να μιλούν για αναβολή των εκλογών, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και άλλων τέτοιων "δημοκρατικών" θεωριών.

Σε ένα πολιτικό σύστημα που δίνει "ρέστα" στη γελοιότητα. Η ΝΔ καταψήφισε το 1ο μνημόνιο, ψηφίζοντας όμως πολλά άρθρα αυτού του μνημονίου και, με μια θεαματική κωλοτούμπα, ψήφισε το 2ο! Ο Σα(χλα)μαράς ισχυρίζεται ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ, την ώρα που μαζί με αυτό στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμιου. Ο Βενιζέλος έχει ευχαριστήσει επανειλημμένως τη ΝΔ και το ΛάΟΣ για τη στήριξη που προσφέρουν στην κυβέρνηση.

Ο Καρατζαφύρερ ψήφισε το 1ο μνημόνιο και καταψήφισε το 2ο. Μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στη μνημονιακή κυβέρνηση του Παπαδήμιου. Αυτή η "σταθερότητα" των αποφάσεών του οδήγησε στην απώλεια δύο βουλευτών του. Του Μπομπούκου και του Τσεκουρίδη. Τους μάζεψε και τους δύο η ΝΔ του Σα(χλα)μαρά.

Τόσοι πολλοί και τόσο γελοίοι πολιτικοί μόνο στη Γελλάδα μπορούν να υπάρχουν...

2 comments:

  1. Ο φύρερ βλέπει τα ποσοστά και θέλει να σώσει. Οι βουλευτές ελπίζουν να σώσουν την καρέκλα. Πάντως βλέπω τόσες κουβέντες για νέα σχήματα κι αρχίζω να ανησυχώ για πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς ώστε να δεσμεύσουν κόσμο από την προς αριστερά διαροή...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλοι οι άχρηστοι για τις ψήφους και τις καρέκλες ενδιαφέρονται μόνο. Και το ΚΚΕ για την ορθοδοξία. Βράστα κι άστα Δείμε...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...