March 3, 2012

Ψηφίστε Παπουτσή!



Ψηφίστε τον γιατί ο κομπλεξισμός στην Ελλάδα, έχει μεγάλη πέραση. Ψηφίστε τον για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ψηφίστε τον γιατί έχει μεταδοτικότητα και πειθώ, καλύτερες κι απ' του Πoλύδωρα. Στην εικόνα βλέπετε πως αντιλαμβάνονται τις (δήθεν) εντολές του για ανοχή και αποφυγή χρήσης βίας, οι υφιστάμενοι του.

Με τον Παπουτσή στο τιμόνι του λεωφορείου του ΠΑΣΟΚ και κανά δυο επιβάτες πίσω - τους οπαδούς του κόμματος - η χώρα θα ζήσει μια αξέχαστη προεκλογική περίοδο. Ο Παπουτσής, ως υποψήφιος πρωθυπουργός και ως ηλίθιος, θα μιλά για το σοσιαλισμό και τα απαράδεκτα μέτρα που πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση. Κυβέρνηση, στην ουσία ΠΑΣΟΚ με ολίγη από ΝΔ, που συμμετείχε και ο ίδιος! Και μάλιστα προσέφερε στην κυβέρνηση πολύτιμο έργο, που μετρήθηκε από τους τόνους χημικών που ρίχτηκαν στον κόσμο, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις πάμπολλων πολιτών. Για να εμπεδώσουμε το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμιου. Η επιτυχία του αυτή έγινε γνωστή διεθνώς.

Τα παραπάνω δείχνουν πόσο σοβαρός ηγέτης είναι ο Παπουτσής. Σοβαρότητα, που μετά τους Έλληνες, θα "εκτιμήσουν" και οι ομόλογοί του στην Ευρώπη και όλον τον κόσμο.

11 comments:

  1. Μάλλον τον Παπουτσέλο βλέπω να βγαίνει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ αυτόν προτιμώ, γιατί μου λείπει η κωμωδία...

      Delete
  2. Μην ανησυχείτε, θα κληρονομήσει ένα μικρό ΠΑΣΟΚ. Όποιος κι αν νικήσει τελικά θα είναι σαν τις μεγάλες φαρμακευτικές που θα πουλάνε το ίδιο φάρμακο με τις ανταγωνίστριες, απλά εκείνα θα τα (κόμματα) ονομάζουμε "γενόσημα".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα κληρονομίσει πολλά μικρά ΠΑΣΟΚ. Το τέως του ΓΑΠα (κεντρικό), του Καστανίδη, του Ραγκούση (νησιώτικο), της Μιμής (μπουρδελέ και Θείο μαζί) και της λωλής.

      Delete
  3. Ο Παπουτσέλος γαμάτος πάντως...

    ReplyDelete
  4. Ομως κανείς δεν παίρνει φωτογραφίες με ζουμ τα πρόσωπα των ΜΑΤατζήδων να γεμίσει ύστερα όλη την Αθήνα φωτοτυπίες με την επικύρηξη τους. Τότε να δείς πώς θα τους κοπεί ο τσαμπουκας να κτυπάνε γριές γυναίκες οι θρασύδειλοι...

    Οσο για τον Παπουτσή, θα μπορούσε κανείς να φανταστεί αντιπροσωπευτικότερο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ της τελευταίας τριετίας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για το πρώτο έχεις δίκιο. Όσες φορές πάντως έχω αποπειραθεί εγώ να φωτογραφήσω μπάτσο, με έχουν απειλήσει με σύλληψη.

      Για το δεύτερο, ο Παπουτσής είναι αντιπροσωπευτικότερος για το ΠΑΣΟΚ από το 1974. Αυτό που λέμε oldtime classic.

      Delete
  5. Με ένα Σαμαρά πρωθυπουργό ένας Παπουτσής για αξιωματική αντιπολίτευση είναι ό,τι καλύτερο.
    Αν βρίσκαμε κι ένα πεταλωτή…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πεταλωτή έχουμε έτοιμο, τον τέως εκπρόσωπο. Αν βρούμε κι έναν τζαμά, ένα μπογιατζή, πρόσθεσε και τον αδιάβαστο χρυσαρχίδη, κλείσαμε με όλες τις βασικές ιδιότητες.

      ΥΓ. Για την αναπαραγωγή της ομάδας θα χρησιμοποιήσουμε τον Χηνοφώτη.

      Delete
  6. Πωωωω χαχαχ ! πω ρε ουτε να γελάσεις δε μπορείς,όπως το ειχα ξαναπεί.
    Αυτο που λεει ο συνμπλόγκερ ΚΟΥKLITIS απλά φοβερό.
    Λέει πρθυπουργό Σαμαρά /σε συγκυβέρνηση με κανα ΚΚΕ/ και αντιπολίτευση Παπουτσή, άντε και Κουβέλη.
    Μπορείς να το ζωγραφίσεις σε παρακαλώ αυτο το ΤΣΙΡΚΟ ;

    Α, δε σου ειπα, οταν έμαθα οτι ο Παπουτσης-Σαμίνα πάει για αρχηγός,[σε οτιδήποτε] ήμουν με κάτι άλλους και παίζαμε μπάσκετ. Γελάγαμε κανα δεκάλεπτο και μετά παρατήσαμε το μπάσκετ και πήγαμε με τα σορτσάκια όπως είμαστε για μπύρα.
    Δε γαμιέται ... θέατρο του παραλόγου και του τρελού αλόγου.

    Καλημέρες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα Τζονάκε,

      Δεν έχεις δίκιο. Ο Παπουτσής, αν εκλεγεί, θα προσφέρει άφθονο γέλιο με αυτά που θα λέει. Σαν remake του Λαλιώτη θα είναι.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...