March 4, 2012

Λάθος συγγνώμη


 
Λάθος είναι η συγγνώμη που ζήτησε η SIEMENS από την Ελλάδα, για τα σκάνδαλα και τα χρήματα που έκλεψε από τους Έλληνες με τις υπερτιμολογήσεις των έργων που αναλάμβανε, για να βγαίνουν οι μίζες των στελεχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τη συγγνώμη έπρεπε να τη ζητήσουμε εμείς ως Έλληνες, γιατί έχουμε πολιτικούς που ζητούσαν και έπαιρναν τις μίζες των εταιριών τους. Έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη και για τη δικαιοσύνη που έχουμε, η οποία άφησε όλους αυτούς τους αλήτες των δύο κομμάτων να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Να ζητήσουμε, τέλος, εμείς συγγνώμη γιατί υπάρχουν ακόμα Έλληνες, που προτίθενται να ψηφίσουν ξανά αυτά τα δύο κόμματα.

3 comments:

  1. Άσε αυτό το θέμα καίει. Είναι τέτοια η πολυνομία (βλ. παραθυράκια ή νόμιμες διέξοδοι) όπως η ευρωπαϊκή δικαϊκή σύμβαση (βλ. μη επιβολή ποινής ή δίκης σε συμμέτοχο όταν κάποιος συνεργάτης καταδικάζεται σε χώρα-μέλος), ώστε φτάσαμε στο σημείο να τιμωρούνται οι δωροδόκοι (στη Γερμανία η Siemens και Βρετανία φαρμακευτική εταιρεία), αλλά όχι οι Έλληνες δωρολήπτες (στις ίδιες υποθέσεις).

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. To κύριο ζήτημα Δείμε, είναι η ολική "τυφλότητα" της ελληνικής δικαιοσύνης. Που αποδεικνύεται χρόνια ασθένεια και ανίατη

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...