May 26, 2012

Πορεία όλο δεξιά!



Αυτή την πορεία χάραξε σήμερα ο Σα(χλα)μαράς, στη συνδιάσκεψη της ΝΔ. Τιμόνι τέρμα δεξιά, είπε. Αυτό έγινε σαφές από όσα ανέφερε, με κορυφαίο το "δεν υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα"! Η ομιλία του περιορίστηκε στο γνωστό σενάριο "επίθεση με όλα τα μέσα και τους τρόπους, κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ". Τον κατηγόρησε ότι φέρνει την καταστροφή. Ότι θα οδηγήσει την ανεργία από το 22% στο 40 και 50%.

Συνέχισε λέγοντας ότι με την πολιτική του ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω και περιμένουν με την επιστροφή στη δραχμή, να αγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιά. Ότι θ' αφοπλίσει την αστυνομία και θα νομιμοποιήσει όλους τους μετανάστες. Ότι χάιδευε τους κουκουλοφόρους - δεν διευκρίνησε αν εννοούσε αυτούς του Χρυσοχοΐδη ή τους άλλους.

Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας πάρει τα σπίτια και θα βιάσει τα παιδιά μας ανεξαρτήτως φύλου. Δεν το είπε μάλλον, γιατί το έχουμε ήδη ακούσει όλοι.

Πρώτη επανεμφάνιση για τη Ντόρα στο κόμμα του μέχρι χθες ανίκανου και επικίνδυνου κατ΄αυτήν Σα(χλα)μαρά. Ακολούθησε κι αυτή το ίδιο σενάριο στην ομιλία της. Ανέφερε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν. Το γεγονός ότι η ίδια ήταν φίλη του Χριστοφοράκου και ότι ο γυιός της είχε δεχθεί "δώρα" από τη SIEMENS, το ξέχασε... Όπως ξέχασε τη φιλία του πατέρα της με τον πατέρα Λάτση, ο οποίος δεν είχε καμμία συνέπεια για το θάνατο 15 ανθρώπων στην ΠΕΤΡΟΛΑ (κλικ), επειδή δεν ήθελε να βελτιώσει τα μέτρα ασφαλείας.

Πορεία όλο δεξιά λοιπόν για τη ΝΔ. Τους Άδωνι και Βορίδη δεν τους πήρε τζάμπα, το αίμα νερό δεν γίνεται...




7 comments:

  1. Αυτό με τη 17Ν δεν το είχα ακούσει (το είχα ξεχάσει κιόλας). Ρε που φτάσαμε.... Αυτοί θα μας κάνουν Βόρεια Κορέα, θα μας πάρουν τα σπίτια (όχι ψέματα πρόλαβαν οι τράπεζες), τις κατσικες, ξεθάβουν το κονσερβοκούτι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το τι θ' ακούσουμε μέχρι τις εκλογές Δείμε, δεν μπορώ να το φανταστώ...

      Delete
    2. Το πιο πιθανό πάντως, είναι οι Συριζαίοι να ήταν συνήγοροι υπεράσπισης. Για το Μητσοτακέικο η διαστροφή της αλήθειας είναι οικογενειακή παράδοση...

      Delete
  2. Ο Λατσης μπορει να ειχε γραμμενη και την χωρα του και την ηθικη αλλα τους υπαλληλους του, τους πληρωνε χοντρα.

    Οσο και αν ακουγεται ¨προδωτικο¨, τα εργατικα ατυχηματα ειδικα στο χωρο της ναυτιλιας, οφειλονται σε μεγαλο ποσοστο σε ανθρωπινο σφαλμα.

    Μην πει κανεις οτι υποστηριζω εφοπλιστες και κεφαλαιο, γιατι θ΄αρχισω να βριζω σαν τον Λατση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aν ψάξεις την υπόθεση, θα δεις ότι επί μήνες η Πυροσβεστική έκανε εκθέσεις και παρατηρήσεις για μεγάλες ελλείψεις. Είχε ζητήσει δε από τη Νομαρχία να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας από την επιχείρηση, λόγω μη συμμόρφωσης. Δεν έγινε τίποτα. Κι όταν έγινε η έκρηξη με τα γνωστά αποτελέσματα, "έτρεχαν" τον τεχνικό διευθυντή...

      Delete
  3. Παραλλαγές του "λεφτά υπάρχουν" σε άλλο ύφος και με καταγγελία του αντίπαλου δέους.
    Ο Τόνι θα καταφέρει μόνος του να ανεβάσει τα ποσοστά του συριζα. Ακόμα κι αν λέει αλήθεια κι ο συριζα δεν αξίζει, κανείς σκεπτόμενος δεν μπορεί να πιστέψει το Σαμαρά.
    Η Ντόρα, κωλοτούμπες.
    Αυτό με την ΠΕΤΡΟΛΑ το θυμάμα έντονα, τότε μία γνωστή μου είχε ασχοληθεί με το θέμα για δικούς της λόγους και το συζητάγαμε συχνά.

    Γνώμη μου, αυτη η ΝΔ_ θα άξιζε να πάρει ποσοστά κάτω και απο αυτό του πασοκ στις εκλογές που έρχονται. Αλλα βλέπεις οι ψηφοφόροι της ΝΔ_ δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Ακούνε 'δεξιός' και φτιάχνονται. Αισθάνονται αυτη την αγαλλίαση που εκπέμπει η φράση των παπάδων "η δεξιά του Κυρίου".
    Οταν δεν εχουν επιχειρήματα και σαφή πρόταση, επιτίθενται στους άλλους.
    Σα να λέμε "μη με κοιτάς εμένα, αυτός ειναι στραβός" ... να δείχνεις άλλους ως κακούς για να μη κοιτάνε εσένα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τζονάκε θα διαφωνήσω. Το σωστό και πρέπον είναι η ΝΔ μονοψήφιο ποσοστό και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής, παρέα με τον πρώην συνέταιρο Καρατζαφύρερ. Αλλά είπαμε, ο εγκέφαλος του Έλληνος, λογική δεν υπομένει.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...