June 9, 2012

Ελλάδα, χώρα των βιασμών


 
Χθες βιάστηκε πάλι η λογική μας. Αρχικά από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, που άφησαν ελεύθερο το φοιτητή που σκότωσε τον Αλβανό επίδοξο ληστή, προχθές στην Παιανία. Βγαίνεις από το σπίτι σου με την καραμπίνα και καταδιώκεις το ληστή. Και όταν τον βλέπεις, ισχυρίζεσαι ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο σου και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλβανό.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο φοιτητής έπεισε τους δικαστικούς ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει! Στα δικαστήρια μάλιστα είχαν συγκεντρωθεί πολλοί γείτονες και φίλοι του για να υποστηρίξουν την αθωότητά του και να απαιτήσουν την απελευθέρωσή του, όπερ και έγινε υπό όρους... Κατά τα ΜΜΕ, "η απόφαση αυτή τιμά τα δικαστήρια και ήταν μονόδρομος".

Οι δικαστικοί πείστηκαν, παρά το γεγονός ότι ο φοιτητής είχε άδεια για το κυνηγετικό όπλο. Είχε άδεια να σκοτώνει ζώα από χόμπυ! Οι δικαστικοί δεν διερωτήθηκαν πόσοι Έλληνες σήμερα θεωρούν τους διαφορετικούς ανθρώπους, ζώα. Με πρώτους τους αστυνομικούς. Έχουμε όλοι δει πως συμπεριφέρονται οι αστυνομικοί στους μετανάστες και τους διαδηλωτές.

Αποτελεί βιασμό του κράτους δικαίου η Ελλάδα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μη θεωρείται κανείς υπεύθυνος. Είναι βιασμός της λογικής η θεωρία ότι για όλα τα δεινά ευθύνεται η πολυτελής ζωή του Άκη.

Ο Σα(χλα)μαράς επισκέφτηκε τον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και μίλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ομιλία του την είχε στείλει χθες με fax ο Βορίδης, που του την είχε δώσει ο Κασιδιάρης. Αναφέρθηκε σε μαζικές απελάσεις παρανόμων. Πρόσθεσε ότι "θα βρούμε πάλι την Αθήνα που ξέραμε". Μίλησε και για το ιερό δικαίωμα της ασφάλειας. Ο Σα(χλα)μαράς θεωρεί ότι η ασφάλεια κινδυνεύει από τους μετανάστες. Ας το πει στους άστεγους, στους πεινασμένους, σε αυτούς που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Ας το πει στους συγγενείς αυτών που αυτοκτόνησαν, όχι εξ αιτίας των μεταναστών αλλά από τα μέτρα που πήρε ο Σα(χλα)μαράς και η αλητοπαρέα του στο ΠΑΣΟΚ, μέτρα που οδηγούν τους ανθρώπους στην εξαθλίωση και την απόγνωση.

Μας βιάζουν καθημερινά. Έρχεται η μέρα όμως που τα θύματα του βιασμού θα αντιδράσουν και δεν θα πειστούν ούτε από τα δικαστήρια, που συνήθως δικαιώνουν το βιαστή.




13 comments:

  1. Ελα τώρα που δεν γουστάρεις ? Σαν τη μάπα της Δούρου την ώρα που ο Κασσιδιάρης ξεκίνησε να βαράει τη Λιάνα ένα πράμα...Κουταμάρες απογειωμένες λες κατά τ' άλλα εδώ. Η αυτοδικία είναι καταδικαστέα όταν στοιχειωδώς λειτουργεί το κράτος και η αστυνομία του. Οταν δεν λειτουργεί οφείλει η αριστερά να το υποκαθιστά δημιουργώντας παράλληλες εξουσίες παντού. Να κάνει αυτά που ξεκίνησε να κάνει για να πέσει ο Καραμανλής τότε παρέα με το γιωργάκη που επιδοκίμαζε την "επανάσταση". Που είναι οι "ρομπέν των φτωχών" να κάνουν απαλλοτρίωση στα σουπερ μάρκετ που είναι τα ακριβώτερα της ευρωπης? Οχι να μιλάμε μπούρδες με ανθρωπιστικό κήρυγμα για να μην κάνουν τίποτα, μήπως και ενοχλήσει τους χορηγούς. Αυτή είναι δήθεν αριστερά... Η Χρυσή Αυγή όμως είναι μέσα στο ρόλο της παρούσα εκεί που χρειάζεται γι αυτό και αντιμετωπίζει αγέρωχα τη γενική συστράτευση εναντίον της.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραία, η αυτοδικία είναι καταδικαστέα όταν λειτουργεί στοιχειωδώς το κράτος... Η αυτοδικία θα δημιουργήσει χειρότερο χάος από αυτό που ζούμε.

      Το "αγέρωχο" της ΧΑ φαίνεται και από τον Κασιδιάρη. Που χτυπά γυναίκες και μετά κρύβεται σα γυναικούλα...

      Delete
  2. Ανήκομεν είς τη Δύση όπως έλεγε και ο πατριάρχης της (ακρο)Δεξιάς κι ας μην μας διαφεύγει ότι και τα αμερικάνικα δικαστήρια ανέκαθεν δικαίωναν τους Κου Κλουξ Κλαν που βγαίνανε στους δρόμους αμυνόμενοι και εν βρασμώ ψυχικής ορμής καίγανε τους μαύρους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και όσο σκέφτομαι, Λύκε, ότι αυτόν τον τύπο πολλοί τον αποκαλούν ακόμα εθνάρχη, τρελαίνομαι...

      Delete
  3. Δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά το περιστατικό της Παιανίας μου θυμίζει την μεξικάνικη ταινία "La Zona".
    http://www.imdb.com/video/imdb/vi31195929/

    Δεν ξέρω ίσως να είμαι πολύ καχύποπτος, αλλά το να προσπαθούν κάποιοι όλο το βράδυ να διαρρήξουν σπίτια, ενώ τους έχουν πάρει χαμπάρι δεν στέκει.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο. Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά αποφάσισα να μείνω σε όσο ανακοινώθηκαν επισήμως.

      Delete
  4. Πάντως για την ιστορία αποκαλύφθηκε ότι το θύμα ήταν άνεργος μετανάστης με καρκινοπαθή σύζυγο και παιδιά. Δηλαδή, μόνο κλασικός εγκληματίας που δε φαίνεται. Βέβαια, εμείς κλαίμε για τους Έλληνες καρκινοπαθείς. Ποιος να γνοιαστεί για τους μετανάστες πάσχοντες (εκτός αν είναι ιερόδουλες με HIV).

    ReplyDelete
  5. για τους 4500 βιασμους το 40% ειναι ανηλικες που γινονται στην ελλαδα θα γραψεις τιποτα το 85% γινονται απο αλλοδαπους κυριως πακιστανους και μουσουλμανους και το 15% απο ελληνες θα γραψεις τιποτα η σου θιξαμε τους αλλοδαπους

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος Μαρία. Βιασμοί γίνονταν πάντοτε στην Ελλάδα. Για να μην σου πω για τους βιασμούς που γίνονται καθημερινά κάτω από τη συζυγική στέγη των "ευτυχισμένων" Ελλήνων.

      Delete
  6. Θελεις τωρα να καταστρεψεις την ζωη ενος παιδιου που υπερασπισθηκε την μανα του. Τοσο πολυ σε τυφλωνει ο φανατισμος. Ντροπη σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε μου λες Ανώνυμε/η, τη μητέρα του την υπερασπίσθηκε κυνηγώντας αυτόν που την απείλησε και σκοτώνοντάς τον; Μήπως αυτός/η που (πρέπει να) ντρέπεται είσαι εσύ και γι' αυτό σχολιάζεις ανώνυμα;

      Delete
  7. Πολυς γραικυλισμος εχει πεσει...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...