August 13, 2012

Μεμονωμένο περιστατικό και άλλες "δημοκρατικές" απόψεις


 
Μεμονωμένο περιστατικό θεωρεί η αστυνομία τη δολοφονία του Ιρακινού από "αγνώστους" χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Για την αστυνομία, δηλαδή, το γεγονός αποτελεί εξαίρεση. Γιατί αυτό σημαίνει η λέξη "μεμονωμένο". Εξαίρεση, αν και προηγουμένως οι ίδιοι "άγνωστοι" είχαν επιτεθεί σε ένα Ρουμάνο κι ένα Μαροκινό. Εξαίρεση, αν κι έχουν σημειωθεί αρκετές δολοφονίες μεταναστών κι άπειρες επιθέσεις στους ίδους ανθρώπους.

Με αυτή την αντιμετώπιση η κυβέρνηση πέτυχε να αποθρασύνει τους χρυσαυγίτες κι έτσι τους είδαμε στη Χαλκιδική να σταματούν αυτοκίνητα και να βγάζουν τον κόσμο από αυτά για να τους κάνουν εξακρίβωση ώστε να δουν αν είναι Έλληνες!

Ο γελοίος Δένδιας νομίζει ότι αυτή η κατάσταση θα τον αφήσει αλώβητο. Με το 7% περίπου των Ελλήνων  και το 50% της αστυνομίας των "μεμονωμένων περιστατικών" να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Με τους μισούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής να καλύπτονται πίσω από την κατάπτυστη ασυλία για να αποφύγουν το δικαστήριο που τους περιμένει με κατηγορίες του Ποινικού Κώδικα.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτό το γελοίο υποκείμενο, που ο Σα(χλα)μαράς τον έχρισε υπουργό ΠΡΟΠΟ, πιστεύει ότι θα συνεχίσουμε ν' ανεχόμαστε τις αγριότητες και τα εγκλήματα της Χ.Α. Εννοεί να αγνοεί ότι θα τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν αυτοί τους μετανάστες...




6 comments:

  1. Κυκλοφορεί στο νετ ότι, ο Δενδιας ήταν κολλητός του Βορίδη στην (αλήστου μνήμης) ΕΝΕΚ.
    (έχει πλέον σημασία;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα ήταν περίεργο να μην είχε ο Δένδιας κοινό παρελθόν με τον Σα(χλα)μαρά...

      Delete
  2. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος των συνόρων. Είναι κοινή πρακτική σε περιοχές που είναι δύσκολη η φύλαξη των συνόρων να πραγματοποιούνται έλεγχοι εντός της χώρας στους δρόμους με μπλόκα.
    Βέβαια όλα αυτά πρέπει να γίνονται από τις επίσημες αρχές της χώρας. Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή βοηθά με αυτούς τους ελέγχους. Αλλωστε όσοι είναι Ελληνες και δεν έχουν λαθρομετανάστες στο port baggage δεν έχουν πρόβλημα.
    Τέλος, θεωρώ ότι η τυχαία ή μη παρουσία πιράνχας στο ποταμό Εβρο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε όσους καθημερινά επιθυμούν να περάσουν και άλλους λαθορμετανάστες στην Ελλάδα μέσα από τον Εβρο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραία, όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον ή κάποιους άλλους, να αρχίσει να κάνει ελέγχους ο ίδιος. Αυτό οδηγεί μαθηματικά στην ανομία. Κάτι που ήδη συμβαίνει εδώ.

      Σου επισημαίνω ότι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, θυμίζουν έντονα τη δημοκρατία της Βαϊμάρης. Δες και αυτό:

      http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/06/2012_485081

      Delete
  3. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Όντως το περιστατικό ήταν μεμονωμένο. Από γλωσσικής πλευράς τουλάχιστον. Την ίδια στιγμή, εκεί δίπλα, είχε κανένα άλλο που εξελισσόταν παράλληλα; Δεν είχε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο Διονύση. Δίπλα δεν γινόταν τίποτα. Παραδίπλα γινόταν της πουτάνας. Οπότε όντως το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο. Πιο μεμονωμένο δε γίνεται!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...