August 2, 2012

Θλιβεροί...




Αυτοί κυβέρνησαν τη χώρα από το 1981, με κάποια διαλείμματα. Αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για το σημείο που μας οδήγησαν. Στον έναν, το συνταγματολόγο οφείλουμε την ατιμωρησία όλης της αλητείας των πολιτικών, με το νόμο του περί "ευθύνης" υπουργών. Στον άλλο, υποτίθεται ότι οφείλουμε την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Για αυτή την "επιτυχία" του πιστεύει ότι η αστυνομία τού ανήκει, είναι δικό του μαγαζί. Γι' αυτό έχει 45 αστυνομικούς ως υποτακτικούς να τον συνοδεύουν.

Ο Βενιζέλος και ο Χρυσοχοΐδης βρίστηκαν χθες στη συνάντηση που συγκάλεσε ο πρώτος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των 3 αρχηγών της τρόικας εσωτερικού. Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε από τον Βενιζέλο να στηρίξει τα μέτρα της κυβέρνησης. Και ο Βενιζέλος τον κατηγόρησε για συνεχή υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ. Και μετά άρχισαν τα παιδαριώδη "παρ' το πίσω, όχι δεν παίρνω τίποτα πίσω, φύγε, να φύγεις εσύ!"

Αυτοί οι γελοίοι και θλιβεροί άνθρωποι κατείχαν υψηλότατες θέσεις σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Με την πολιτική τους συνέβαλαν να μετονομαστεί το ΠΑΣΟΚ σε αυτό που είναι σήμερα. Ο Χρυσοχοΐδης ήταν και επίδοξος αρχηγός του κινήματος. Τον έφαγε το "χριστοδουλικό" "δεν διάβασα το μνημόνιο". Ο Βενιζέλος κατάφερε με τη μεθοδικότητά του να γίνει αργηγός ενός ΠΑΣΟΚ του 12%. Και θα προλάβει κατά πάσα βεβαιότητα να το δει και με μονοψήφιο ποσοστό...

Αυτή είναι η μοίρα των συνοδοιπόρων και των συνεταίρων του κάθε Τσοχατζόπουλου. Μέσα ή έξω από τη φυλακή, αλλά πάντως κατάπτυστοι και θλιβεροί.


Πηγή φωτό TVXS




2 comments:

  1. Το κακό είναι πως αυτοί οι άθλιοι περιβάλλονται από άλλους άθλιους και είχαν για αρχηγό τον τρισάθλιο Γιωργάκη που ο Πανάθλιος λαός τον έκανε πρωθυπουργό στην άθλια χώρα μας!
    Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά μάλλον ήρθε η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να αποδείξει πόσο κοντά είναι η θεωρία με την πράξη…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να θυμίσω ότι η αθλιότητα, συνώνυμη του ονόματος Παπανδρέου, ξεκίνησε από τον Γέρο της "Δημοκρατίας". Τη σκυτάλη πήρε μετά ο Αντρέας για να καταλήξει με τον ηλίθιο. Σήμερα συνεχίζουν την παράδοση οι άθλιοι επίγονοί τους.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...