November 24, 2012

Όταν η κλοπή είναι ιδεολογία...




Δεν αρκεί στις χρεοκοπημένες τράπεζες το ότι θα πάρουν τα περισσότερα χρήματα από τη δόση που ο Σα(χλα)μαράς περιμένει από τον Ιούνιο (25 από 31,5 δισ.). Δεν αρκούνται οι τράπεζες στα πολλά δισ. ευρώ που ήδη έχουν πάρει. Δεν τους άρκεσαν αυτά που κέρδισαν με τα εξωφρενικά επιτόκια στις πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια. Δεν "ίδρωσαν" από τις καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις.

Με σύμμαχο και αρωγό τον άλλο κλέφτη, την κυβέρνηση, συνεχίζουν ακόμα και σήμερα οι τράπεζες να κλέβουν τους πελάτες τους.  Χρεώνουν πλέον προμήθεια και στην εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ σε ΑΤΜ! Οι κλέφτες...

Αφού το κράτος δεν τους παίρνει τις τράπεζες, που τις κρατά σε ζωή με δικά μας χρήματα, ένα μπορούμε να κάνουμε. Να δούμε τι ωραία καίγονται οι "καμμένες" τράπεζες...



2 comments:

  1. Οταν άρχισε ο κακός χαμός στην Αργεντινή,πριν την χρεωκοπία της, θυμάμαι δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χιλιάδες κόσμο στους δρόμους και στη συνέχεια άλλα δημοσιεύματα που έλεγαν οτι ο κόσμος ειχε πάρει ξύλα κι οτι έβρισκε και έσπαγε τις Τράπεζες.
    Το χειρότερο στην Ελλάδα τουλάχιστον ειναι οτι οι Τράπεζες επιτρέπεται να εχουν τοκογλυφικά επιτόκια και ενα σωρό χρεώσεις σε βαθμόπου φοβάσαι μη βάλουν και κανα εισιτήριο για να μπαίνεις στο κατάστημα μαζι με οφθαλμοσκόπηση, αποτυπώματα και δεν ξερω τι άλλο.
    Δεν ξέρω πώς θα άλλαζε κάτι με αυτο το τεράστιο θέμα των Τραπεζών.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Με μερικές μολότοφ Τζονάκε θα δεις πως θα γίνουν αγνώριστες...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...