November 26, 2012

Νέος τύπος ανθρώπου βρέθηκε στην Ελλάδα!




Ο νέος τύπος είναι αυτός του φασιστοαλήτη και τον γνωρίσαμε στο πρόσωπο του Κασιδιάρη. Φαινόταν από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε, το "έδειχνε" το πρόσωπό του ότι ο άνθρωπος αυτός θα δημιουργούσε ένα νέο ανθρωπότυπο. Αυτή η "ευγένεια" που αποπνέει το πρόσωπό του δεν άφηνε καμιά αμφιβολία. Το επιβεβαίωσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αυτός και η παρέα του, στην Κρήτη.

Το ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί ο αξιωματικός της αστυνομίας δεν αντέδρασε στη συμπεριφορά του Κασιδιάρη; Φαντάζομαι ότι την ίδια απορία έχει και ο Δένδιας. Είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσει να μάθει, μόλος ευκαιρήσει από τις μηνύσεις κατά του GUARGIAN και του ΕΘΝΟΥΣ...







2 comments:

  1. Το πρόσωπο και την ευγένειά τους την είχαν δείξει από παλιά κι όμως να που είναι στην βουλή κι ας υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις εις βάρος τους ... στην τελική σε αυτό το μπαχαλοκράτος ποιος νοιάζεται για κάτι?
    Την κατάντια μας μέσα γμτ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παρ' ότι ο ψυχικός τους "πλούτος" είναι λοιπόν εμφανής, βρέθηκαν πάρα πολλοί που τους ψήφισαν. Αυτοί οι τελευταίοι, αν δεν έχουν τα ίδια σκατά με τους Χρυσαυγίτες στο κεφάλι τους, τους έχουν σίγουρα ψεκάσει.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...