November 27, 2012

Παραλογισμός!




Τι όλα πήγαν καλά, τι νέα αφετηρία, τι αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στη ζώνη του ευρώ, όλες αυτές τις πομφόλυγες χρησιμοποίησαν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων της τρόικας εσωτερικού, πανηγυρίζοντας για την σε 4 δόσεις εκταμίευση των χρημάτων, που κατά τον Σα(χλα(μαρά θα παίρναμε εγκαίρως και σε μία δόση!

Η χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup έχει όλα τα εχέγγυα να μην αλλάξει τίποτα στην κατάσταση της Ελλάδας, εκτός από το χρέος που θα συνεχίσει να αυξάνεται. Αυτό παραμένει μη διαχειρίσιμο, τα μέτρα που πάρθηκαν θα αυξήσουν την ύφεση, αυτή που κατακεραύνωνε ο Σα(χλα)μαράς πριν κάνει την κωλοτούμπα και γίνει μνημονικός, τα έσοδα του κράτους θα συνεχίσουν την απότομη κατηφόρα και όλα αυτά τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες γερμανικές εκλογές τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Το αν η Ελλάδα θα καταφέρει να επιζήσει με αυτά τα ημίμετρα μέχρι το Σεπτέμβιο, είναι ένα στοίχημα που έβαλαν η Μέρκελ και η Λαγκάρντ. Η ελληνική κυβέρνηση ήταν και πάλι απούσα από τη διαπραγμάτευση, όπως ήταν και όλες οι άλλες κυβερνήσεις, με πρώτη εκείνη του ανεκδιήγητου ΓΑΠα.

Η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε να μην κουρευτεί το χρέος. Δέχτηκε όμως να πάρει και άλλα δυσβάσταχτα για τον κόσμο μέτρα. Επιβεβαιώνοντας ότι πρώτος και κύριος στόχος της είναι η εξαθλίωση των Ελλήνων. Γι' αυτό πλέον το επίδομα παιδιού από 40 ευρώ το μήνα, θα το δικαιούνται μόνον όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, δηλαδή οι έχοντες μισθό 500 ευρώ το μήνα!

Ο Κουβέλης χάρηκε για την απόφαση γιατί διέκρινε, μόνον αυτός, θετικά στοιχεία για την ανάπτυξη. Αν όλα αυτά που λένε δεν αποτελούσαν παραλογισμό, θα έλεγα ότι οι τύποι εκτός από επικίνδυνοι για την υγεία, είναι και τελείως ηλίθιοι...




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...