November 29, 2012

Τί δεν καταλαβαίνεις;




Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ταμήλος μετέχει στην υποεπιτροπή της Βουλής για τους υδάτινους πόρους. Εξανέστη όμως γιατί όσες φορές και αν παραστεί στις συνεδριάσεις της υποεπιτροπής, αμείβεται μόνο για μία φορά. Εξαιτίας αυτής της χαμηλής αμοιβής, στη συνέχεια ενοχλήθηκε για τη μεγάλη διάρκεια των συνεδριάσεων, το ανούσιο να συζητάς για τα νερά όταν είσαι πολιτικός και όχι επιστήμονας. "Όποιος ξέρει κάτι, ξέρει" κατέληξε.

Επειδή δε τα παραπάνω έγιναν "πρώτη είδηση" στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ, ο Ταμήλος ενοχλήθηκε και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, είπε "αντί να μας χτυπάτε που ψηφίσαμε τα μέτρα, μας χτυπάτε γιατί ξύνουμε τα αρχίδια μας!".



Το πρόβλημα δεν είναι η νοοτροπία του Ταμήλου, όπως δεν είναι πρόβλημα ούτε η νοοτροπία των Χρυσαυγιτών. Το πρόβλημα είναι ότι όλους αυτούς τους ψήφισαν και τους έστειλαν στη Βουλή άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας. Το κατάλαβες τώρα;




2 comments:

  1. Κύριε Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, επωνομαζόμενε Ταμήλε, δεν γνώριζα ειλικρινώς ότι είχατε αρχίδια για να τα ξύνετε... Μπράβο στους μαλάκες συμπολίτες μας που σας ψήφισαν. Εύχομαι να ψοφήσουν από την πείνα και να μην βρεθεί ουδείς να τους βοηθήσει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...