January 31, 2013

Τα μη ανεκτά από την κυβέρνηση φαινόμενα...



Τέτοια μη ανεκτά φαινόμενα, κατά τον μονίμως ομιλούντα και συχνάκις συλλαμβανόμενο να ψεύδεται Πορδήκογλου (κλικ), είναι πρωτίστως οι εργατικές διεκδικήσεις. Είναι οι αντιδράσεις των εργαζομένων κατά των μέτρων της κυβέρνησης που τους οδήγησαν στην εξαθλίωση. Είναι η οργή για το ψέμα του Βρούτση ότι δήθεν τα ασφαλιστικά ταμεία περιήλθαν στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται σήμερα, εξ αιτίας των χαριστικών προσλήψεων και όχι επειδή τα καταλήστεψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την "επένδυση" σε ομόλογα των αποθεματικών τους και στη συνέχεια το "κούρεμά" τους. Οι αντιδράσεις και η οργή των εργαζομένων για την κυβέρνηση είναι μη ανεκτά φαινόμενα.

Αντιθέτως είναι ανεκτό και η κυβέρνηση δεν έχει κανένα απολύτως πρόβημα με τον Βενιζέλο, που παρακράτησε τη λίστα Λαγκάρντ με ζημία του Δημοσίου. Είναι ανεκτά τα εγκλήματα της στενής συγγενούς της κυβέρνησης και του Δένδια, της Χρυσής Αυγής. Είναι ανεκτές από την κυβέρνηση παρανομίες όπως το "The Mall" του Λάτση. Όπως ήταν ανεκτές και οι παρανομίες (κλικ) του πατέρα του.

Η κυβέρνηση ανέχεται τη φοροδιαφυγή του μεγάλου κεφαλαίου, όπως ανέχεται την εισφοροδιαφυγή χιλιάδων εργοδοτών.Είναι ανεκτή για την κυβέρνηση η απόλυση εργαζομένων χωρίς την καταβολή της αποζημίωσης και των δεδουλευμένων. Ό,τι ακριβώς έκαναν ο Κρεμαστινός και ο Νικητιάδης στην εφημερίδα "ΠΡΟΟΔΟΣ" της Ρόδου, παρέα με τον άνθρωπο της νύχτας στον οποίο έδωσαν την εφημερίδα.

Η κυβέρνηση δεν ανέχεται σήμερα τις αντιστάσεις των εργαζομένων, όπως δεν ανέχτηκαν οι τότε κυβερνήσεις την αντίσταση κατά των Γερμανών, εκείνων των Ελλήνων που πολέμησαν στις τάξεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ. Και γι΄αυτό μετά, όσους δεν εκτέλεσαν, τους έστειλαν για "διακοπές" στα ξερονήσια.

Αφορμή βρήκαν τα ΜΜΕ να επιτεθούν στο ΠΑΜΕ και γενικώς στις διεκδικήσεις. Είναι σαφές ότι πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση. Γι' αυτό και το μήνυμα χθες στον Σα(χλα)μαρά από ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι ο μοναδικός ικανός για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς είναι ο Βενιζέλος... Του λένε ουσιαστικά, κάλυψε τον Βενιζέλο στην υπόθεση της λίστας, διαφορετικά...

Θέλω να δω τον  Σα(χλα)μαρά πως θα χειριστεί και το θέμα που του έβαλαν στο "πετυχημένο" του ταξίδι στο Κατάρ, για τη δημιουργία τζαμιών στην Αθήνα. Έχοντας να αντιμετωπίσει για αυτό τις δύο φιλενάδες του, την εκκλησία και τη Χρυσή Αυγή. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.



4 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΟΛ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.!!!!!.ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΒΗΜΑ.???.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ.....ΕΙΝΑΙ. ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΣΑΙ ΠΑΤΑΚΟΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!

    ReplyDelete
  2. Πολύ σωστά και εύστοχα όλα.
    Γελάω με το "Πορδήκογλου" !!!

    ReplyDelete
  3. Πολύ επιτυχημένη η παράφραση του επωνύμου του και όλα τα υπόλοιπα φυσικά.
    Γέλασα λίγο επί τέλους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...