February 22, 2013

Ο Σα(χλα)μαράς, οι "επενδύσεις" και η ιστορία...



"Η Ελλάδα είναι μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα και η κυβέρνηση θα προστατέψει με κάθε κόστος τις ξένες επενδύσεις". Αυτή είναι η δήλωση του Σα(χλα)μαρά που έγινε με αφορμή την επίθεση στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Με αυτή τη δήλωση ο Σα(χλα)μαράς επιβεβαιώνει το πόσο πιστός είναι στις παραδόσεις, αυτές που πρώτοι μας έμαθαν οι πρόγονοί του.

Αυτοί που χρηματοδοτούσαν αφειδώς τον Ζέρβα, με τη βοήθεια των Εγγλέζων, για να αντιμετωπίσουν και δυσφημίσουν το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, ήσαν όλοι πρόγονοι του Σα(χλα)μαρά και του εσμού του. Όπως πρόγονοί του ήσαν και όλοι αυτοί που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή αρχικά, τους Εγγλέζους στη συνέχεια και τους Αμερικάνους, με τους οποίους συνεργάζονται μέχρι σήμερα.

Είναι δε τόσο δουλικοί απέναντι στους παραδοσιακούς χρηματοδότες τους, που ανέχονται και τις απροκάλυπτες απειλές των Αμερικανών για να μη πωληθούν οι ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ σε ρώσικη εταιρία. Όπως η εκδιδόμενη γυναίκα στον νταβατζή της. Γιατί νταβατζήδες της Δεξιάς είναι οι Αμερικάνοι, γι' αυτό άλλωστε είχαν στο payroll της CIA τον Γ. Παπαδόπουλο από το 1952.

Όταν λοιπόν οι "επενδύσεις" αφορούν στην πραγματικότητα το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ξένους, ο Σα(χλα)μαράς είναι αποφασισμένος να προστατεύσει αυτό το ξεπούλημα με κάθε κόστος. Γιατί η Ελλάδα είναι μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα. Διότι, πού αλλού, εκτός από ευρωπαϊκή χώρα οι πολιτικοί ορκίζονται στο ευαγγέλιο, παρουσία των παπάδων;



3 comments:

  1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    O υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Jean-Yves Le Drian θα επισκεφτεί τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο στις 28 Φεβρουαρίου για να οριστικοποιήσει την αγορά των φρεγατών και το πρόγραμμα της ενοικίασης 4 αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Br.1150 Atlantic Atlantique 2.

    Ήδη μιλιταριστικά περιοδικά που εδώ και χρόνια υποστηρίζουν μετά μανίας την αγορά των γαλλικών φρεγατών-κόστος 7 δις ευρώ χωρίς τον οπλισμό τους- έχουν αρχίσει και προετοιμάζουν το έδαφος.

    ReplyDelete
  2. Τώρα που -κατά πως φαίνεται- θα εκλεγεί και ο Κύπριος Σαμαράς, θα δέσει το γλυκό...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στην Κύπρο ήταν δύσκολο να βρεις υποψήφιο που να είναι κατά της τρόικας....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...