August 15, 2013

Όλα τα μωρά στην πίστα!



Όλα τα μωρά είναι στην πίστα σήμερα. Αυτό γινόταν πάντοτε τον δεκαπενταύγουστο στην Ελλάδα. Επειδή είναι μια "μοντέρνα" χώρα που "ανήκει εις την Δύση" και της οποίας οι βουλευτές ορκίζονται στο ευαγγέλιο. Όπως στο Ιράν και το Πακιστάν ορκίζονται στο κοράνιο. Το φαινόμενο αυτό με τα μωρά στην πίστα, έχει αναπτυχθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια, μετά την εκλογή του πρωθυπουργού, ο οποίος σώζει μονίμως τη χώρα πότε με τη βοήθεια της Παναγιάς και πότε με τη βοήθεια του Θεού. Προφανώς είναι δύσκολο και για τον ίδιο να αποφασίσει ποιος θα τον σώσει. Αυτή η αναποφασιστικότητα τον έχει οδηγήσει προς το παρόν στην "αγκαλιά" της Μέρκελ. Προσωπικά δεν έχει τύχει να γνωρίσω την Παναγία, ίσως ο Σα(χλα)μαράς να πιστεύει ότι μοιάζει στη Μέρκελ.

Είμαστε μια χριστιανική χώρα όπου αναφύονται πολλά ενδιαφέροντα "χριστιανικά" φαινόμενα. Σαν τον αστυνομικό που πυροβολεί 15χρονο στην πλάτη, τον σκοτώνει και μετά αθωώνεται από το δικαστήριο ως "ευρισκόμενος σε άμυνα". Σαν τους μονίμως "αγνώστους" δολοφόνους μεταναστών. Είμαστε μια χριστιανική χώρα, όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βασανίζουν και σκοτώνουν ζώα. Ο Θεός που πιστεύουμε θεωρεί τζαμπατζή τον νεαρό που σκοτώθηκε προχθές πέφτοντας με την πλάτη από τρόλεϊ και όχι τον Λάτση με το αυθαίρετο Mall. Θεωρεί ευυπόληπτο και θεοσεβούμενο άνθρωπο τον Βαρδινογιάννη και όχι τους χιλιάδες άστεγους που ο εσμός τους δημιούργησε αφού κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα.

Είναι λογικό σε αυτό το τσίρκο να είναι μονίμως όλα τα μωρά στην πίστα, όπου στον ρόλο της πίστας μπορείτε να βάλετε τη Βουλή, τη δικαιοσύνη και όλους τους θεσμούς.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...