November 29, 2013

Σύμφωνο διαίρεσης


Σε σύμφωνο διαίρεσης της ΝΔ εξελίσσεται το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, που επρόκειτο να κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση και αποσύρθηκε, με τον ίδιο τρόπο που αποσύρθηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Λογική και αναμενόμενη η εξέλιξη για ένα κόμμα όπως η ΝΔ.

Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά η υπόθεση αυτή στη ΝΔ, όταν ο αρχηγός της συνομιλεί συχνά ως άλλος Μπους, πότε με το Θεό και πότε με την Παναγία του. Με τη βοήθεια των οποίων μας έλεγε ότι θα ξεπερνούσαμε την κρίση, θα βγαίναμε στις αγορές, θα μειωνόταν η ανεργία και θα ερχόταν η ανάπτυξη. Αν και τίποτα από αυτά δεν έγινε και μάλιστα σήμερα βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο από τότε που άρχισε ο Σα(χλα)μαράς τις θείες επικλήσεις, είναι λογικό πολλοί βουλευτές του κόμματος να αντιδρούν σε αυτό που και η θρησκεία τους, επισήμως τουλάχιστον, το θεωρεί διαστροφή. Και λέω επισήμως, γιατί στην πραγματικότητα όσοι δεν εθελοτυφλούν, γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται στα μοναστήρια και αλλού με τους λάτρεις της πίσω κίνησης. Η εκκλησία έρχεται αρωγός στο σκοταδισμό των Νεοδημοκρατών, ως ο αιώνιος φορέας του πιο μαύρου και άκρατου οπισθοδρομισμού. Αυτού που επέβαλε στην εκκλησία να καταστρέψει ό,τι αρχαιοελληνικό μπορούσε. Χτίζοντας τις περισσότερες εκκλησίες πάνω στα ερείπια αρχαίων ναών.

Η Ελλάδα έχει ήδη καταδικαστεί από την ΕΕ για τη μη θέσπιση του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Ο νους όμως των Νεοδημοκρατών τέτοιο ζυγό δεν υπομένει. Γιατί είναι ηθικοί άνθρωποι.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...