December 10, 2013

Ελιά, Ελιά μακριά απ' τα κελιά


Όσους ανόητους ή πρώην και νυν λαμόγια κι αν πείσουν να δημιουργήσουν μια κίνηση, που στο όνομα της ανασύστασης της κεντροαριστεράς θα "ξεπλύνουν" το ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν θα γίνει κατορθωτό, όχι 58 αλλά 1058 κι αν είναι αυτοί. Και δεν θα το καταφέρουν όχι γιατί δεν ξέρουν από "ξέπλυμα", είναι ειδικοί σε αυτό το "άθλημα", αλλά γιατί είναι τόσο βρώμικο το ΠΑΣΟΚ που δεν το καθαρίζει τίποτα. Είτε το ονομάσουν Ελιά είτε το ονομάσουν Ajax.

Όλα τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν ανακατευτεί σε μία τουλάχιστον ιστορία ο καθένας, που θα ήταν στην αρμοδιότητα της δικαιοσύνης, αν αυτή δεν ήταν "δικαιοσύνη". Από πρώην πρωθυπουργούς όπως ο Σημίτης και ο Γ. Παπανδρέου, από πρωτοκλασσάτα στελέχη, όπως οι Βενιζέλος, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Χρυσοχοΐδης, Μαντέλης, Νικητιάδης, Κρεμαστινός, Λοβέρδος.

Όλοι αυτοί, με πρώτο τον Βενιζέλο, τον εκλεκτό του Άνθιμου και του Λαμπράκη, και οι δύο ογκόλιθοι του "ήθους", πιστεύουν ότι με μια τέτοια κίνηση θα γλιτώσουν τη φυλακή. Ο Βενιζέλος χθες στον Πρετεντέρη αμφισβήτησε ότι το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ έγερνε. Και ο μέγας δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε αν οι αξιωματικοί του ΠΝ, που το έκριναν ακατάλληλο και γι' αυτό αρνήθηκαν την παραλαβή του, ήταν ηλίθιοι ή εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα. Στο MEGA δεν έχουν ακούσει για την ταρίφα του Βενιζέλου από υποψήφιους επενδυτές, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών. Όλοι αυτοί θεωρούν ότι η ασυλία θα τους καλύπτει πάντα.


Πηγή φωτό Μενέλαος Μυρίλλας/FosPhotos



2 comments:

  1. Αυτή την κίνηση από αρχής τη θεώρησα αποτυχημένη,μέχρι που ειδα πως συμμετέχει και ο Ψαριανός και κατάλαβα πως επιπλέον είναι και γελοία.
    (Για το Μπίστη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα γιατί είναι εκτός συναγωνισμού).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Μπίστης είδε φως και μπήκε. Ο Ψαριανός ψάχνει τρόπο να διασωθεί από τη ΔΗΜΑΡ του κυρ. Φώτη.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...