January 16, 2014

Η τιτανοτεράστια αξία Δένδια


Η αξία Δένδια είναι τόσο τιτανοτεράστια που δεν τον κουνάει τίποτα από τη θέση του. Δεν κουνήθηκε όταν οι υποτακτικοί του δηλητηρίαζαν και έσπαγαν τα κεφάλια του κόσμου στις διαδηλώσεις. Ούτε όταν αποκαλύφθηκε ότι η μισή αστυνομία ψηφίζει  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κουνήθηκε. Όταν ο GUARDIAN δημοσίευσε τις καταγγελίες ότι οι αστυνομικοί του βασανίζουν κρατουμένους, όχι μόνο δεν κουνήθηκε αλλά απείλησε ότι θα μηνύσει την εφημερίδα. Στον GUARDIAN ακόμα περιμένουν τη μήνυση του Δένδια.

Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες των αστυνομικών της ΔΙΑΣ με το κέντρο της αστυνομίας, το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι αυτές είναιι όλες οι συνομιλίες που έγιναν και δεν έχουν αποκρυβεί κάποια σημεία, αρκούν για να καταλάβουμε ότι αστυνομία και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα πράγμα. Αυτό δηλαδή που έδειχναν και οι πρώτες ανακοινώσεις της αστυνομίας μετά το έγκλημα. Προφανώς όμως αυτό το καταλαβαίνουμε μόνο εμείς και όχι ο τιτανοτεράστιος Δένδιας.

Γι' αυτή την τιτανοτεράστια αξία Δένδια είναι υπερήφανος ο Σα(χλα)μαράς και γι' αυτό τον διατηρεί στη θέση του. Η ισχύς εν τη ενώσει δύο τιτανοτεραστίων.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...