January 17, 2014

Το ευρωπαϊκό Ιράν είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

 

Τι άλλο εκτός από το Ιράν της Ευρώπης σηματοδοτεί η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή, τον εμπνευστή του Γέροντα Παστίτσιου. Τι άλλο από σύμπλευση με τις απόψεις του πρωθυπουργού δείχνει η απόφαση του δικαστηρίου. Του πρωθυπουργού ο οποίος συχνά επικαλείται τη βοήθεια πότε του Θεού του και πότε της Παναγίας του, για να σωθεί η χώρα. Ακόμα πιο συχνά, "συλλαμβάνεται'' φωτογραφικά να ανάβει κεριά σε εκκλησίες.

Την μήνυση κατά του Γέροντα Παστίτσιου είχε καταθέσει ο προφυλακισμένος πλέον βουλευτής της ΧΑ Παππάς. Η δικαιοσύνη, αντί να θέσει τη μήνυση στο αρχείο, εντόπισε με τη βοήθεια της Υπηρεσίας κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος την ταυτότητα του ιδιοκτήτη της σατιρικής ιστοσελίδας. Γιατί στο ευρωπαϊκό Ιράν το 2014 η σάτιρα σε ένα παραμύθι της εκκλησίας, θεωρείται έγκλημα.

Θεωρείται έγκλημα, γιατί έτσι θέλει η εκκλησία, ίσως ο πιο βρόμικος, κοστοβόρος και επικίνδυνος για τη νοημοσύνη και την ψυχική υγεία των ανθρώπων θεσμός του κράτους. Θεωρείται έγκλημα το 2014, γιατί η πολιτική εξουσία δεν θέλησε ποτέ να διαχωρίσει τις σχέσεις του κράτους με την εκκλησία των offshore και του real estate. Γι' αυτό η τελευταία έχει άποψη επί παντός επιστητού στο Ιράν της Ευρώπης. Γι αυτό έχουμε υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου η εκκλησία θέλει να καθορίζει τι θα διδάσκεται και τι όχι στα σχολεία.

Η πολιτική εξουσία φοβάται τον χωρισμό κράτους - εκκλησίας, γιατί δεν θέλει να χάσει τις ψήφους των ανεγκέφαλων εκείνων ανθρώπων, που πιστεύουν ακόμα σε γονιμοποιήσεις με τον κρίνο, στην ανάσταση, τον παράδεισο και την κόλαση. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν στο Ιράν της Ευρώπης και βγάζουν κυβερνήσεις, που νομίζουν ότι πιστεύουν τα ίδια πράγματα με αυτούς, ενώ στην ουσία πιστεύουν μόνο στο χρήμα ή στην ανωτερότητα της λευκής φυλής.



4 comments:

  1. Αγαπητέ η συγκριση με το Ιράν ειναι αστοχη διοτι,
    το Ιράν ειναι χώρα σοβαρή οπου το ιερατειο κυβερνα φανερα, αναλαμβανει ευθυνες και ρίσκο.
    Στο χριστιανικο κρατίδιο, το ιερατειο κυβερνα παρασκηνιακά, δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη και τακτικά καθε 1η του μηνος πληρωνεται,
    απο το υστερημα του διστυχισμενου ποιμνίου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα συμφωνήσω, αλλά κι εμείς προσπαθούμε να γίνουμε ένα σωστό ιερατείο. Θα το καταφέρουμε, πού θα πάει...

      Delete
  2. Με αναστολή; πάλι καλα. Θα μπορούσε να του είχε επιβάλλει πιο βαριά ποινή.
    Να φέρει,πιχι,ΙΣΟΒΙΑ κρεμασμένη στο λαιμό του την αυθεντική εικόνα του γέροντα παστίτσιου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, θα μπορούσαν να είχαν καταδικάσει και τους γονείς του, επειδή του επέτρεψαν να δημιουργήσει τον Γέροντα Παστίτσιο. Καλομελέτα, δεν απέχουμε πολύ από το να τα δούμε και αυτά.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...